Fredag!

 
 
 
Jag skulle kunnat lagt upp en bild på mig själv när jag nyss kom in från en regning promanad och ser lagom nöjd ut, men tänkte vi skulle ha lite postitiv stämmning här på bloggen idag då det är fredag! ;). Så det får bli dessa bilder i stället för ca 2 veckor sedan. Känns mer som 2 månader sedan dock, saknar verkligen sol och värme speciellt idag när regnet öser ner.
 
Jag ska strax ge mig ut igen, ska hem till Gaby och kidsen och leka lite. Men det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder? Sure, vilket skitsnack säger jag bara, haha. Men vänta nu, vad hände med den positiva stämningen? ;) haha. Hörs sen, ha en bra dag!
nicole kestola

svar. tack så mycket hihi :)


skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en foto tävling där man kan vinna en systemkamera, och det vill jag hemskt gärna eftersom jag inte har någon, och att fota är något av det bästa jag vet! Jag ligger på plats 2,3 och 4 i tävlingen och jag skulle verkligen bli hemskt glad om jag vann. det skulle betyda allt för mig! allt du behöver göra är att rösta, skriva i din mail och aktivera din/dina röster på din mail. Sedan kan du skriva en kommentar att du röstat så länkar jag dig! gå in här : http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-fa-lank.html#comment du behöver absolut inte göra det men du skulle göra mig galet glad,och du får en bild + länk på min blogg. obs, glöm inte att gå in på din mail och aktivera din/dina röster! (rösta gärna på nummer 2, för det är den jag ligger tvåa med!) Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt!kram ❤


2012-09-28 | 10:07:31 Url: http://nikkki.se
Anonym

Vilken fin bild på dej :)
Asså du e ju sjukt brun ju :O
Blir avis :)
Ser väldigt mysigt ut att va där du va ist för hemma i kalla, blåsiga o regniga Sverige :/


2012-09-28 | 10:27:57
Sarah

Vilken fin bild på dej :)
Asså du e ju sjukt brun ju :O
Blir avis :)
Ser väldigt mysigt ut att va där du va ist för hemma i kalla, blåsiga o regniga Sverige :/

Glömde fylla i mitt namn o de (A)


2012-09-28 | 10:28:48 Url: http://CheerSarah.devote.se
sara

Gud så härligt det såg ut! :)

jag blev supernöjd med håret, bild kommer senare! :)

Trevlig fredag!


2012-09-28 | 11:03:35 Url: http://sarakarlson.blogg.se
chris

så härligt!


2012-09-28 | 13:16:27 Url: http://chriisss.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?