CARROT BREAD

 
 
 
 
 
 
Receptet:
 
100g kvarg
50g keso
1 dl linfrön
2 dl mandlar
5 st ägg
2 dl solrosfrön
4 st stora rivna morötter
en nypa salt.
 
 
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv morötterna och lägg i en skål.
3.Mixa mandlar,linfrön och solroskärnor i en matberedare eller mixer.
4. Ha i äggen och ca 3 dl av de rivna morötterna och mixa.
5. Ha sedan i all smet och resten av morötterna och rör om.
6. I med keso och kvarg och rör om igen.
7. Klicka ut smeten i 5 "klickar", funkar säkert med mindre om man vill det. Toppa ev med solrosfrön, grädda i ugnen på 75 min ( mina stod bara inne i ca 45 minuter, sedan var de klara ) 
 
Jag tycker dessa bröd blev goda med tanke på hur nyttiga de är! 
Jag hittade receptet här
 
 
 
Erika

Detta ska jag testa! Tack för bra tips!


2013-10-30 | 12:08:19 Url: http://erikacao.blogspot.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?