REAL TASTE

 
 
 
Tjohej!
 
 
Hemma lite snabbt på lunchen jag, ska strax gå tillbaka. Det blev en promenad för mig imorse, och stötte på mamma ute så slapp gå själv för en gångs skull :) Vi har så tråkigt väder här grått, trist och lite regn blir inte på bästa humöret direkt. Men ikväll kommer Ida över på middag, en fläskfilé gryta med svamp kommer att stå på menyn.
 
Bilden kanske känns lite random till det här inlägget, men jag håller på att öva på att ställa in systemkameran manuellt. Denna bild har jag INTE tagit med auto alltså. Jag vet att den inte är superfin direkt, men jag har i alla fall lyckats med att sudda ut bakgrunden! Det är jag nöjd med, vette sjutton hur jag gjorde dock :P Haha. 
 
När jag ändå har slängt upp en bild på cola zero så kan jag ju tillägga att det är den enda lightläsken som jag gillar. I alla fall i cola väg. Pepsi max och cola light tycker jag smakar mer socker än riktig cola. ( vet att det är mer socker i riktig cola men det är väl sötningsmedlet som gör att det smakar så sött ) Vad föredrar ni? 
 
 
Eleonora Adriana ♥

Usch gillar inga lightprodukter alls, hat hört att kroppen inte kan bryta ned sötningsmedlet och det lämnar i kroppen och att man kan få cancer :(


2013-10-30 | 15:09:47 Url: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?