SO FAR

 
Hej!!
 
Glest mellan uppdateringarna här men det kommer att bli bättre snart är tanken. Vi kom ju hem i onsdags morse, och på torsdag kväll så fick vi redan på att det varit inbrott hos mina föräldrar när dom fortfarande var borta ( dom var kvar några dagar till efter att vi hade åkt hem ) så det var ju inte så roligt direkt. Jag var där på fredagen också när en tekniker skulle kolla runt. Annars har jag mest jobbat förutom i söndags då. 
 
Var även ut och käkade med tjejerna i fredags, och sen blev det jobb på dagen följt av  en lugn och skön lördagkväll, det var riktigt soft :)
 
Har laddat hem en e-bok ( eller ja köpt ) med lite träningsprogram och recept som jag ser fram emot att testa. Nästa resa är ju inte så lång borta så det är bara att sätta igång :) Plus att jag kan moffla mer julgodis då! Eller? Är det inte så det funkar :P 
 
 
Vi hörs!
 
 
 
 
En liten bild kommer här, more to come. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arianne

Vilken härlig bild! :) Man blev direkt inte mindre sugen att boka en resa nu!

Usch jag lider med er och din familj! Jag hade inbrott i vårt hus som liten och det är något som sitter kvar hela livet :/ Jag förstår inte varför vissa människor ska behöva hålla på så, så onödigt dumt!!


2014-11-25 | 19:28:17 Url: http://tralllle.blogg.se
Madde

Gud så hemskt, obehagligt och tråkigt att dina föräldrar har haft inbrott! Det finns tydligen folk till allt... Kram


2014-11-26 | 12:35:41 Url: http://maddesmirror.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?