SOME FOOD

Ja nu blir det mer maaaat! På min födelsedag så var vi ute och åt på nya hattfabriken i Västerås. Vi började med lite förrätter, carpaccio på bröd med massa parmesan, sliders med spansk gåslever, fikon och äpple samt kyckling fritters med tryffeldipp. Så gott! Sen åt jag flankstek med tryffelstuvad spetskål. V åt nå stor köttbit med pommes och bea, också väldigt gott. Vi var helnöjda! Det var ett litet ställe och snabb service. 










Angelica

Ser gott ut! :)


2015-12-30 | 01:54:28 Url: http://angelchanelle.blogg.se
Madde

Åh, låter supergott! En bra födelsedagsmiddag med andra ord. Kram


2015-12-30 | 08:25:10 Url: http://maddesmirror.blogg.se
Annsoh

fina bilder! vad gott :) vad händer idag :)?


2016-01-04 | 10:48:08 Url: http://annsoh.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?