WHAT MAKES YOU HAPPY?

 
God dagens!
 
 
Ännu en solig men dock svinkall dag. Vet inte om jag tänker gå ut, efter promenaden igår så blev jag typ inte varm igen på hela dagen förs jag tog en varm dusch. Haha. Men verkar som att det ska vara kallt ett tag nu så bara att vänja sig I guess. Tycker  dessa dagar är lite konstiga. Vet inte om det är för att det var så fullt upp där ett tag att jag inte riktigt vet vad man ska göra nu när det inte är något "bokat" varje dag. Det var över åtta dagar när vi hade något varje kväll. Det är rätt mycket. Sen är det nyår snart också. Jag brukar alltid fira med mina tjejkompisar, men i år så har alla planer på annat håll så vi kommer inte fira tillsammans. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känns ju lite sådär faktiskt. Men nåt blir det ju till slut hoppas jag.  
 
 
 
 
Det här stämmer in ganska så bra på mig just nu. Känner mig lite halvdeppig men jag har egentligen ingen som helst anledning till att göra det. Tror jag behöver gå till gymmet, röra lite på mig och få ny energi. Men jag har noll lust. Vill typ bara lägga mig i soffan och kolla på nå serie. Lagom inspirerande man är idag då...haha. Nej jag får nog återkomma senare, ska pigga upp mig själv lite nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har kollat på bilder från lite resor, vilket både piggar upp och bidrar till mer depp på samma gång. Vad jag önskar att jag låg på en strand just nu, med solen i ansiktet och vågornas brus i öronen. Nu blev det poetiskt här också. Jag bjuder på lite av varje idag kan man ju säga :P 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?