MIAMI/FORT LAUDERDALE

 
Vi hade ju två mellanlandningar på vägen ner, en i München och en i Charlotte/USA. Bara för att det är just USA så var vi tvugna att hämta ut väskorna i Charlotte. Alltså, stå och vänta på väskorna när planet innan redan var försenat. Men, våra väskor kom rätt så snabbt och vi började löpa mot gaten. Vi kuta verkligen!! Fast det hjälpte inte vi missade planet med ca 10 min. Vi var inte dom enda heller,  var flera på vårtat plan som skulle med varav ett gammalt par som hade assistans och fick sina väskor tidigare, samt åkte "bil" till gaten men inte ens dom hann med planet. Sååå, vad göra? Det gick ett plan till till Fort Lauderdale men det hade nyss blivit fullbokat. Så vi fick ta ett flyg till Miami, sen åka taxi därifrån till Fort Lauderdale. Men det var inte så farligt. Bara det att våra väskor inte hängde med. Vi kände nästan på oss att det skulle bli nå strul med dom, fast vi frågade ordentligt, kommer våra väskor verkligen på rätt plan. Ja det skulle inte vara nå problem. Sure. Men i alla fall, gick rätt smidigt för oss ändå trots missat plan. Väl framme så var vi ju stentrötta så var bara att lägga sig på en gång. 
 
 
 
 
Bilder från första morgonen. Känslan av att känna solen värmande strålar efter vintern är ju helt fantastisk!!
 
 
Sawgrass mills är ett enormt shoppingcenter som vi spenderade rätt kort men mycket intensiv tid på. My god, så mycket att hinna med. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett stopp i lunchen för att äta på The Cheesecake Factory för första gången! Man har ju sett på Big Bang så var ju tvungen att testa ;) Vi pratade om det, fatta vad mycket besökare de lär ha fått pga den serien. Haha. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tog en margarita, sen delade vi på lite olika rätter. Hamburgare, turkey sandwich och vårrullar. Avslutade såklart med en cheesecake och det var nog den godaste jag ätit. Jag har ingen bild på den, men vet att mamma knäppte en så ska se till att få den av henne. Inte så kul för er att se kanske men jag vill ha den ;)
 
 
 
 
 
 
 
My new house?? ;)
 
 
 
 
 
 
Vilar fötterna lite ute i solen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillbaka på hotellet och efter en dusch gjorde vi oss klara för middagen, åt jordgubbar och chips under tiden.
 
 
 
 
Sen var vi ut och åt en god middag på Bahama Breezer, mer om det i nästa inlägg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mizca

Det ser underbart ut, förstår att ni haft bra.
Gottebilderna är ju bara mmmm, vill ha :D


2015-02-25 | 17:36:13 Url: http://www.mizca.se
Robex Lundgren

fint


2015-02-26 | 21:01:14 Url: http://ghgumman.blogg.se/
Nikolinas

Härliga bider!, vill också åka dit:D


2015-02-26 | 21:21:05 Url: http://nikolinas.blogg.se/
Fanny

Gud vad kul att ha varit i ett så stort shopping center förstår om du shoppade gärnet! :D


2015-02-26 | 21:21:06 Url: http://catchtheworld.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?