ENVIORMENT

Det pratas ju mer och någonsin, och med all rätt för den delen om miljön nu. Vad vi kan göra för att bromsa och rätta till all skada som vi alla bidrar med till vårt gemensamma hem. Det finns ju så mycket som man kan göra. Har  ni förresten sett den där dokumentären som får typ alla att vilja sluta äta kött? Det har jag inte gjort än men ska göra det. Har dock redan börjat dra ner lite på köttätandet och äter mer vegetariskt. Både för miljön och min egen hälsas skulle. Tycker det är så tråkigt bara att det är folk som ska komma med sina pekpinnar hela tiden. Läste på en blogg där bloggaren hade lagt upp ett vegetariskt recept, och hon blev typ utskälld efter noter av en läsare som menade på att det kan hon minsann inte kalla rätten för om det är fetaost i den som det nu var. Men alltså, det är väl jättebra att folk försöker bättra sig och äta mindre kött, nej då var det ost i så då var det fel istället. 
 
En annan sak man kan göra vilket jag knappt  en visste är att numera kan du sätta upp solceller på ditt eget tak! Om du nu har ett hus då. Ett väldigt miljövänligt alternativ till att prodcera el. Här kan man läsa mer om detta och hur solceller kan hjälpa till att bidra till en bättre milljö. Känns uppmuntrande att det hela tiden kommer mer och mer möjligheter för oss att ta hand om vår "lilla" planet. 
 
 
Som sagt, ingen kan göra allt men alla kan göra något och i slutändan så måste man ju tro på att det ska göra någon slags skillnad. 
 
 
 
 
 
 
 
 
pics: weheartit

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?