BUUUUUURGERS!

 
 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan åt vi burgare. Tror det var på tisdagen? Minns inte riktigt. Men i alla fall, så gott med en riktigt bra hemmagjord hamburgare ibland. Denna gången med karamelliserad lök, bacon, cheddarost, sallad, tomat, och tryffelmajonäs. Say no more :) 
 
 
Skulle göra lite "pommes" till också då vi hade några överblivna potatisar kvar. Jag fick för mig att jag skulle skära dem i supertunna stavar  men nja det blev ju mest mos av det hela. Men smakade ok ändå. Oavsett så hade inte potatisen huvudrollen i den här middags föreställningen. Men nu till några bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just say CHEESE! Nuförtiden är det ett måste för mig på bugare. Är väl McDonalds cheeseburgares fel.
 
 
 
 
Prepp prepp! Löken är karamelliserad ( stek bara länge på låg värme i smör ) baconet är knaprigt stekt, tomaterna uppskurna. 
 
 
 
 
 
 
Här har ni till och med bildbevis på min misslyckade pommes. Bjuder på den...
 
 
 
 
 
 
 
 
In the making. Gjorde burgarna på högrevsfärs. Saltade och pepprade ganska mycket då det var den enda kryddnigen den här gången. 
 
 
 
 
 
 
Sen var det bara att mumsa i sig. Jag klarar att äta burgaren med händerna i böjan sen blir jag för kladdig och får ta till kniv och gaffel. Inte riktigt lika gott då den ska allt ätas med händerna :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista bilden är mest för att ni skulle få se mina passande servetter :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Madde

Gud så gott det ser ut! Fina och mycket passande servetter dessutom :) kram


2016-01-27 | 21:06:32 Url: http://maddesmirror.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?