SUMMER...?

pics: wehearit
 
 
 
 
 
 
Hej!!
 
 
 
Måndag redan, vart tog helgen vägen?? Swish..Det "ska" ju vara sommar nu enligt kalendern men det har varit lite si och så med det. Visst, några varma fina dagar har det absolut varit men också kalla och regniga. Men det är väl det som är svensk sommar? Jag skulle ju gärna se att det stabiliseras lite mer så man slipper fundera på vädret, ni vet när det bara är fint flera veckor i rad? Så härligt! Idag är det i alla fall kanon väder :)
 
 
 
Har inte helgen i bilder, men i fredag så var jag bara hemma, kollade PLL och värmde rester. Glammigt! Haha. Men det behövs såna kvällar ibland. Sen i lördags så var det ju jobblördag för mig, startade i alla fall dagen med en löptur innan jobbet. Kallt var det, men skönt efteråt. Lördagskvällen blev väldigt improviserad, vi bestämde middagen på plats i mataffären. Det blev flankstek, potatis, egen bea och sallad. Sen mötte jag upp Emelie och hennes kompis på uteservering, riktigt kul då det var längesen vi sågs. Var hemma rätt sent, och igår var det familjelunch hemma hos mina föräldrar med alla kidsen. Det bjöds på pannbiff, färskpotatis, sås, blomkål och ja ni vet sån där mat som bara är så himla gott ibland. Sen avslutade vi med jordgubbar och glass. 
 
 
 
Väl hemma så blev det inte så mycket gjort, inte för min del i alla fall. Vikors pappa kom över och hjälpte till med lite fix i lägenhten, han och V häll på i ett par timmar. så nu är det slipdamm överallt, så svårt att få bort det :P Jag la mig i soffan på balkongen och slösurfade när de höll på som bäst. Så synd vi inte har sol där bara, för det blev kallt efter ett tag. Vi orkade inte laga och dona med mat igår då det var så rörigt överallt så hämtmat från vita elefanten fick det bli. Jag åt kyckling med grönsaker i grön curry, den är så stark! Starkare än vanligt igår. 
 
 
 
Trist att jag inte har massa bilder från helgen att bomba med, men ibland är det så skönt att bara vara och inte tänka på att dokumentera allt. Eller, som ni såg på snapchat så blev det ju lite "dokumenterat" där men det är så enkelt och gå så fort så där är det "enklare" på något sätt. 
 
 
Sååå, då är ni lite uppdaterade på vad jag har sysslat med för er som undrade :P Hoppas ni med haft en bra helg, och att ni känner lite måndagspepp idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Madde

Jag var en som undrat vad du gjort i helgen :) En av fördelarna med egen blogg är ju att du kan göra precis som du vill. Hoppas veckan börjat bra! Kram


2016-06-14 | 14:51:53 Url: http://maddesmirror.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?