STUFFED CHICKEN WITH MOZARELLA SALAD

 
 
 
 
 
 
En fräsch och god middag kommer häääär! Jag gjorde en lite annan variant av min "vanliga" fyllda kyckling. Mixade soltorkade tomater och örtmarinerade vitlöksklyftor ( som vanligt ) och fyllde kycklingen. Sen hade jag serrano skinka runt istälelt för bacon. In i ugnen på 225 grader i en kvart, sen tar man ut den och har på cremé fraiche ( gillar sås, så 5 dl ) sen på med lite soja och rör runt lite. In i yttligare 15 minuter eller tills kycklingen är klar.  Denna gången hoppade jag ris till och serverade med en god sallad. 
 
 
Tomater, mozarella ( buffalo), rödlök  haricoverts, som jag dressade med en basilikadressing! Mixade bara basilika, olivolja, salt, peppar sen är den klart. Såååå gott! Try it, and try it NOW! Eller imorgon, whatever ;) 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?