A SUNDAY IN STOCKHOLM

Smoothie på vetekatten innan alla affärer öppnade.

Hej!


Dåvar helgen över för denna gången då. Haft en bra helg! Har bilder från i lördags på andra kameran så så länge blir det lite bilder från iPhonen från igår.


Vi tog tåget till Sthlm med siktet inställt på Raw för att äta sushi där. Varit sugen på deras sushi hur länge som helst. Vid halv ett var det fortfarande inte en människa där ( de öppnar tolv) men vi stegade in. Ville sitta i solen såklart, men dom borden fick vi inte sitta vid, där fick man bara sitta om man endast skulle dricka, inte äta. Till saken hör också att jag, mamma, Hanna och Eva åt vid exakt dom borden för någon måndags sen då var det inga problem. Så ville vi äta var vi tvugna att sitta i skuggan. Alltså ursäkta mig? Men inte en enda gäst so far på hela stället, alla platser helt tomma och vi blir nekade att sitta i solen och äta? Nej tack, snacka om noll kundservice. Hade dom sagt att nja egentligen får man inte sitta där och äta men vi gör ett undantag så hade ju vi bara tyckt d va bra service, och vad hade det gjort dom då? Jag hade förstått om det var fullt med folk som ville sitta där men vi var liksom enda gästerna.. Nej tack där tappade man ju lusten att äta så att säga.Blev burgare på Filippin istället, där vi till och med fick byta bord för att fåett bord i solen, såååå trevliga var dom. Och burgarna är ju så goda! Var kö hela tiden för att få bord där. Ändå kunde dom ge topp service.

Sen kollade vi lite i affärer, med betoning på lite var inte alls speciellt shoppingsugen, hör och häpna. Vi avslutade med ett besök på scandics takterrass, Hanna mötte upp oss där för lite rosévin. Väldigt trevligt :)

Väl hemma sen så fanns ju suget efter sushi dessvärre fortfarande kvar. Så det fick bli det till middag. Inte sån sushi jag jade tänkt mig men ändå såååå gott! Kvällen avslutades med lite popcorn framför ett Masterchef. Det var den söndagen det :)

Isabell

Åh, vilka härliga bilder! :) Blev alldeles sugen på både burgare och sushi nu! :D


2016-09-12 | 16:21:26 Url: http://hotelisabell.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?