LÖRDAG OCH STOCKHOLM

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, vad ska man skriva egentligen svårt att hitta ord så här dagen efter det som hände i Stockholm igår. Finns liksom inget som beskriver hur hemskt det är. Svårt att blogga på som vanligt också om saker som egentligen är helt obetydliga just nu. Viktor hade gått på drottningatan några timmar innan bara, precis där lastbilen körde jag blir helt hysterisk bara jag tänker på det. Sen var han fast på jobbet ett bra tag och tågen gick ju inte hemåt så det dröjde innan han var hemma. En del hade inte lika tur och fick hem sina nära och kära igår..så hemskt, jag tror alla känner samma sak inför det som inträffat så jag ska inte skriva så mycket mer om det.
 
 
Bilderna är från i somras tror jag. Vi skulle dricka champange och jag ville ha något hyfsat nyttigt men ändå gott tilltugg till. Så det blev melon med prosciutto, basilika och lite svartpeppar. Tror att det är en bit mozarella med där också om jag inte minns fel.
 
 
Jag började faktiskt denna lördagen med ett pass på gymmet, ganska så otippat men det var skönt att få lyssna på musik, röra på sig och rensa tankarna lite. Sen att jag köpte en påse godis från godisgallerian senare på dagen det kan vi väl försöka glömma :P Påsen därifrån blir alltid så stor därför är jag där en gång om året typ bara :P Men det finns så många sorter som man inte får tag på någon annanstan så man får ju passa på .
 
 
Hörs mer imorgon, ta hand om er ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?