SATURDAY

 
 
 
 
 
 
Hej
 
 
 
 
Kan börja med att berätta om gårdagen då det inte blev mycket tid till bloggning då inte. Dagen började tidigt med jobb, som jag förutspådde så var det väldigt mycket men nästan mer än vad jag trodde. Proppat med folk i princip hela dagen. Helt slut när jag kom hem. Men, tog mig faktiskt till gymmet och körde en halv timme på crosstrainern ca. En snabb dusch på det sen gick vi till Pinchos och åt lite tapas. Nu bokade vi i för sig bordet sent och vi var endast två personer men vi hamnade vid ett långbord, i mitten liksom så mitt bland massa andra människor. Kändes som vi var ut och åt med dom typ. Inte riktigt min melodi, kändes inte som  att man kunde prata om vad som helst och sen hör man ju precis vad dom pratar om vare sig man vill eller inte. Men det var mysigt ändå, god mat och vi var hemma hyfsat tidigt.
 
 
 
Började kolla en serie men jag somnade ganska så snabbi i soffan kan jag lova. Innan vi gick så tog vi lite tryffelsalami och rosébubbel hemma. Jag behöver väl inte ens skriva att det var alkoholfritt :P Sen hade salamin legat i frysen i tre dygn. Det jag kan säga om fryst chark, det är att det smakar faktiskt väldigt bra. Nästan precis som "färsk" MEN låt den inte ligga för länge i frysen speciellt inte salami i tunna skivor. För då varken smakar eller luktar den gott kan jag intyga. Fick slänga salami två gånger innan jag fattade att det max får ligga i ca fem dagar för att smaka bra. Enligt mig i alla fall. Sen vet jag att det säket inte är någon fara att äta "ofryst" heller, risken är ju väldigt liten att det ska vara farligt på något sätt men för mig är det inget problem att planera när jag vill äta chark så tycker det funkar bra. Behöver dessutom inte hålla på att frysa den sååå himla många veckor till :P
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?