THE WEEKEND WHEN SPRING IS SUPPOSED TO COME

 
 
 
 
 
 
 
 
Valborgsmässoafton snart. Då är det meningen att vi ska välkomna våren. Ja tack! Sånt väder det har varit senaste dagarna. Alla fyra årstider på en och samma dag typ. Snacka om aprilväder. Men nu hoppas jag att det vänder snart och våren kommer på riktigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pictures from weheartit
 
 
 
 
 
 
Vad har hänt sen sist då, jag har hållt mig sysselsatt. Var ju på föräldrargrupp i tisdags, sista träffen. Pratades om mycket sånt som man helst inte vill höra om vad det gäller förlossning och amning och så men det är ju nyttig information så är ju såklart bra att dom drar det. Sen har jag även ätit på Bombance tre (! ) gånger, haha. Lunch där i tisdags, middag där med jobbet på kvällen, sen lunch igen i onsdags. Men jag klagar då inte :P Har lite bilder som jag kan visa men blir så suddigt i den belysningen. Sen har jag lagat god oxfilépasta, tränat och svurit över vädret samt mina svullna fötter och händer. Värst just nu är fötterna. Eller de är inte sååå svullna men gör så himla ont hela tiden. Är väl för att jag står på jobbet hela dagarna såklart men jag vet inte vad jag ska göra, har bekväma skor och till och med stödstrumpor ibland. Vad mer kan man göra liksom.  Oh, well är väl bara att bita ihop antar jag. 
 
 
 
Ser fram emot långhelg, även om min inte börjar förs efter jobbet imorgon. Vad ska ni hitta på till helgen då? Vet inte varför jag skriver så för, för det är ju ändå aldrig någon som svarar :P
 
 
 
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arianne

Helt sjukt att det är Valborg redan! Den här vårvintern har verkligen inte levt upp till förväntningarna:( Är rädd att sommaren kommer gå alldeles för fort. Är våren fin känns sommaren också längre!
Men vi får hoppas att det vänder nu precis som du säger!😊
Valborg kommer att spendera med vänner och familj, en lugn mysarhelg! Hoppas du får en fin Valborg! Har ni några planer?

Svar: Kul med någon som svaaaaarade!! :) Låter som du hade en bra Valborg! Här blev det lugnt med middag hos mina föräldrar. Äntligen har lite värme kommit i alla fall :) Kram
Lina Strandh


2017-04-29 | 08:19:07 Url: http://tralllle.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?