WEEK 29 AND GOING ON..

Hej! God morgon får man väl säga. Ny vecka idag, vecka 29. Jag tycker 30 känns lite som en brytpunkt då är det en trea istället för en tvåa framför veckorna, då börjar man närma sig! Haha. Är faktiskt rätt trött på att vara preggo nu, väldigt obekväm i mig själv. Men lillkillen verkar trivas ok iaf, sparkar och boxas rätt ofta mest på kvällarna när ja kollar nå serie i soffan. Men inte så det stör mig när jag ska sova eller så. Behöver oftast bara gå upp en gång per natt och då för att ta nässpray inte för att ja behöver springa på toan eller så. 


Är lite väl sugen på nå sött hela tiden men försöker verkligen begränsa mig, men det är ju egentligen ingen graviditetsgrej jag menar godissugen kan man ju va ändå. Hehe. 


Börjar bli riktigt less på att klä mig nu, inget känns kul att ha på sig. På jobbet spelar det inte så stor roll har ändå oftast en svart klänning men så fort man ska iväg någonstans annars så är det sååå trist att kolla i garderoben just nu. Men snart kanske man kan ha bara ben och då blir det lättare med  klänningar och så hoppas jag. 


Börjar även bli lätt stressad över allt som ska fixas innan, vi har typ allt kvar att köpa. Speciellt barnvagnsdjungeln ger mig ångest, sååå många olika val. Herregud.  Man blir tvungen att utforska en ny värld om man säger så ;) 


Åt en smarrig frukost imorse, bär, granola och fil. Fortfarande liten hang up på det. Bilden ser inte alls uttänkt ut va, med blommor och så som matchar ;) Nej nu ska jag återgå till att göra mig klar för jobb, hoppas ni får en riktigt bra tisdag!! Tror det ska bli sol minsann.


Kram! 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?