MÅNAG MED BILDER PÅ OUTFIT, OCH RETROMIDDAG FRÅN EN SÖNDAG   Några rader om min söndag kommer här. Vädret var ju dåligt, så det vi åstadkom var en promenad samt rensa hemma. Sen hade vi planerar köttfärssås till middag men då kom en liten inbjudan till lövbiff, pommes och currystekta bananer till middag lite spontant sådär. Som den urspontana lilla familj vi nu är (!?) så tackade vi ja. Köttfärssåsen fick vänta. 


Jag använde min nya jeanskjol för första gången ( gillar den massor ) och en keps som hängt med från gymnasietiden åkte på. Sett att såna börjar bli moderna igen och bara för att man har gått och blivit småbarnsmamma så behöver man ju inte vara den som är den liksom ;) Maten var sååå god, detta var fredagsmiddagen när en annan var  liten, inte tacos som verkar vara standard hos alla idag typ. Inte för att det är något fel med tacos såklart. 

Det spöregnade när vi åkte upp så vi började kvällen inne med tända ljus och mys pys. Men sen slutade det och det sprack upp. Som den ute ätande entusiast jag är så föreslog jag att vi plockar ut allt istället. Sagt och gjort och visst behövde man en filt då det var rätt nerkylt av regnet men annars blev det till en riktigt härlig sommarkväll med blå himmel till och med. Jag slogs av hur blond min lilla kille såg ut utomhus ( tycker han ser mörkare ut inne, haha ) sen åt vi en bit vinbärskaka med maräng till efterrätt ( no pic sorry ) sen åkte vi hemåt och kollade, nej förlåt somnade till ett avsnitt av Masterchef Australia. A sunday well spent, brings a week of content sägs det ju, så då hoppas jag på en bra vecka då! 
Kram 


Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?