TRYFFELPASTA, KRÄMIG, KRÄMIG, KRÄMIG..

 
 
 
 
 
 
 
Igår åt vi tryffelpasta här hemma. Väldigt gott med lite omväxkling efter all julmat ( god julmat såklart ). Jag använde en konserverad hel liten sommartryffel som jag hittade i delikatessen på Coop. Är såklart godare med färsk men man tager det man haver. Lite roligare än tryffelolja i alla fall. Har inget recept att slänga upp men jag kan ju berätta hur jag gjorde.
 
 
Stekte olika sorters svamp, champinjoner, skogschampinjoner och trattisar. Självklart i massa smör, hehe. Kryddade med salt och peppar. Stekte hackad gul lök och lät den fräsa med. På med grädde ( riktig, snåla inte på kalorierna ). Sedan la jag ner en bit parmesan ost som fick smälta ner och göra grädden krämig. Lite koncentrerad kalvbuljong, kanske en msk. Allt får stå och puttra till sig sen blandade jag med färsk pasta och toppade med timjan, parmesan och hyvlad tryffel. Såååå himla gott!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?