TOUCHDOWN FLORIDA


Hej! Då var vi på plats i Florida, äntligen! Egentligen gick resan  väldigt smidigt, flygen var i tid och så så det var skönt. Det sega var väl när vi väl landat i Orlando så tog det ju lång tid i passkontrollen. Samt kö till biluthyrningen. Sen greja med gps och hitta till huset. Men so far so good! 


Flygresan var lite sådär dock, eller det var så här att på hemvägen har vi betlat extra för bokade platser men inte på vägen ner av någon anledning. Det går dock att checka in 24h innan och då kunde vi välja platser bredvid varandra. Men det gick inte igenom pga något systemfel på Lufthansa. Så vi blev utspridda. Bara två som satt tillsammmans. Men det löste sig hyfsat, så det gick ok. Men paniken att sitta helt själv i tio timmar, flyger som gravid för första gången också den tanken var inte kul. Men ordnade sig. Flög först till Frankfurt där det blev ett smidigt byte och de som ville hann till och med ett glas tyskt bubbel :) 


Nu är klockan halv sju här på morgonen och inte många som har vaknat till liv än. ( la oss typ halv fem på morgonen svensk tid ). Det ser ut som vädret ska bli kanon idag så vi ska hänga vid poolen och tina upp våra kalla bleka svenska vinterkroppar. Jag längtar! Mini ska få känna på lite riktig solenergi också, jag tror han kommer bli en soldyrkare och säkert överlycklig över solens värmande strålar :P


Men än så länge kolsvart här då solen inte gått upp än. Har inte så mycket bilder från resan hit så så läne blir det två pics, en när mamma och jag står och tokfryser i väntan på bussen från parkeringen sen ett glas vin vi hann med innan. Drack ett riktigt gott vitt alkoholfritt, tro det eller ej så smakade det bra. 


Använder snapchat mycket på resor så vill ni hänga med där med heter jag linastrandh där. Tror jag.. haha. Nej, hörs senare med lite bilder från huset och så. Kram! UPDATE: inlägger kom inte upp av någon anledning. Så detta skrevs imorse ;) så ni vet.

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?