RIGHT NOW OCH NAMNSDAG

Hej fredag! 


När man är ledig är det verkligen svårt att hålla reda på dagarna :) Men fredag idag som sagt, alltid härligt! Just nu sitter jag på balkongen och läser, eller egentligen skriver jag ju här såklart gör en paus i boken som är väldigt seg men börjar äntligen ta lite fart. Det är andra boken jag läser i sommar och jag hoppas det blir många fler. 


När jag väl börjar läsa böcker, då är jag rätt avslappnad eller vad man ska säga, ofta har jag ingen ro till det i "vardagen" men på sommaren så :) 


Annars då, sjukt trött idag då lilla J bestämde sig för att klockan fem var en bra tid att vakna och inte somna om haha. Men tar igen det inatt hoppas jag så ingen fara. Inget emot att vara lite trött när man inte har något speciellt inplanerat och ikväll blir vi bara hemma. Tog fram lite kantareller ur frysen så ska slänga ihop en snabb pasta sen. Borde fixa naglarna också men det får vänta till imorgon ( skjutit upp det i tre dagar nu tror jag ). Har förresten namnsdag idag, Lina finns ju inte ens med i kalendern ( tack för den ) men Johanna gör det! Nej nu ska jag läsa vidare. Kram på er 


Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?