WE SAY HELLO MONDAY

 
 
 
 
 
 
 
 
Hej!
 
 
 
Pigga så här på måndagsmorgonen? Jag är hyfsat pigg ändå med tanke på att klockan ringde kvart över sex. Har tid hos barnmorskan idag på morgonen sen blir det direkt till jobbet efter det. Ska fråga henne lite allt möjligt, bland annat vad det kan vara som gör ont på ena sidan magen då och då.
 
 
Helgen då, den har varit bra men jag har inte uppdaterat något, som ni märkt så tänkte vi kör helgen i ett eget inlägg med bilder sen. Som i för sig kommer bestå mest av mat hehe. Jobbade ju i lördags sen var vi borta på kvällen. Men vilket härligt väder helgen har bjudig på, så himla härligt. Lite mulet idag dock men vad gör det när man haft sån fin helg.
 
Hoppas ni är laddade för en ny vecka, det är jag tror dock den kommer gå väääldigt fort. Ny graviditetsvecka imorgon också, v 27 och jag har inte skrivit så mycket om denna än får smälla ihop allt sen :P Tror det är därför jag gillar måndagar mer nuförtiden haha nedräkning liksom. Drömde föresten att mini redan fötts inatt, men det var en tjej och hon kunde prata redan från start, snackade om jultomten och att hon ville utomlands, haha. Stört vad man kan får till det ibland.
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag hörs kanske sen!
 
 
 
Kram
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?