WEEKEND IS UPON US

 
pics: weheartit
 
 
 
 
Hej på er!
 
 
Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, somnade halv fyra inatt och vaknade kl sex när V gick upp. Är ledig idag så tanken var en härlig ledig fredag. Men har varit så trött..men den har varit bra ändå såklart, en promenad i solen,  en trevlig lunch med sushi och chokladbollar till efterätt. Inte fått lika mycket gjort som jag tänkt dock men så blir det ibland. Jobbar ju imorgon så hade tänkt passa på fixa lite grejer idag men får se när det blir. Känns som att helgen bara kommer att swisha förbi.
 
 
Sen är det rätt mycket tider som jag ska  gå  på i nästa  vecka ska både till BM och på ett ultraljud i Uppsala. Känns lite nervöst, har ju bara varit hos BM en gång och det var inskrivningen. Visste inte att man gick så sällan. Ska fråga om det som jag fick utskrivet för min nästäppa för den sprayen blir jag bara mer täppt av så den var en riktig flopp i alla fall. Sen fick jag väldigt ont på ena sidan av magen när jag var ute och gick idag var tvungen att sätta mig ner på en bänk ett tag. Sen försvann det precis innan jag var framme.  Ultraljudet ska mest bli kul, sist var det ju nervöst för att vi kanske skulle få reda på om det var en kille eller tjej men nu vet vi ju redan det så slipper den nervositeten i alla fall. OM hon  inte säger något annat denna gången, kanske hon såg fel förra hehe. Gissar på att det blir ett kort ultraljud då hon bara ska göra sina mätningar på hur han växt och så. Så hoppas allt står bra till där inne men det tror jag. En livlig filur är det i alla fall.
 
 
 
Nej, nu ska jag hoppa in och ta en varm dusch, fryser som attans. Sen börja förbereda kvällens middag kanske, inte ett dugg hugrig än dock fortfarande mätt från lunchen så blir nog inte middag än på några timmar. Om jag ens blir hungrig igen så mätt nuförtiden hela tiden, men tro inte att det tar bort godissuget heller, nej då det finns kvar såklart. Suck. Färdig med gnällandet nu vet det är små bekymmer men så ser det ut för mig just nu :P 
 
 
 
 
 
 
Kraaaaaam
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?