CUTE PLATE AND A BETTER DAY AND PREGNANCY TALK

 
Sött litet fat från Matteus, fick i påskpresent av chefen :)
 
 
 
 
God dagens!
 
 
 
Känner mig som en helt annan människa idag, pigg och glad igen :) Inte speciellt ont i magen längre som jag hade igår ( typ långt ner på ena  sidan ) och inte toksvullen heller. Haha. Men vad stor magen börjar bli nu. Den är  i vägen när jag ska ta på mig strumpor/skor etc. Men snart bara fem veckor kvar så konstigt vore det väl kanske annars? Är ju inne på vecka 35 nu, alltså 34 hela veckor avklarade. Känns så sjukt! Jag känner mig inte redo för fem över. Eller, jag är mer än redo för att slippa vara gravid men inte alls redo för en bebis. Hallå? Jag? Nej, det är svårt att ta in. Jag kan ingenting om små bebisar. Aldrig varit sån tjej som vill hålla, lukta och gulla med bebisar mest tyckt att det är läskigt. Men förhoppningsvis blir det annorlunda med den egen :P För att inte tala om att jag inte är redo för en förlossning. Huameja säger jag bara.
 
 
Han sparkar och har sig, mest på kvällarna men faktiskt inte när jag ska sova utan mer när man kollar på nå serie i soffan efter middagen typ. Han har hicka flera gånger per dag, annars känns det som att det är lite "lugnare" därinne men det kanske är för att det inte är lika mycket plats att röja runt på längre. Gillar förresten  det jag läste om den här tiden av graviditeten:
 
"Barnet trycker på överallt och det kan vara svårt att andas, sitta, stå och sova " EH?
 
Så typ allt då helt enkelt. Haha, sjukt det här. Men snart ska magen sjunka ner lite och då blir det kanske lite lättare att andas igen tydligen. Hoppas verkligen det, jag är trött på att flåsa runt och känna mig anfådd för minsta lilla. När jag var hos barmorskan sist så sa hon förresten när hon mätte magen att nu har du en sammandragning, känner du det? Eh, nej det gjorde jag inte. Har ju kännt att magen blir spänd rätt ofta och så sen försvinner det men trodde det var bebis som levde runt typ. Men det är tydligen sammandragningar jag har kännt.  Det har inte gjort ont så då antar jag att det inte är någon fara.
 
 
 
 
Idag är det sååå trist väder, men imorgon vänder det! Ska ju typ bli värsta sommarvärmen. Ja tack! En annan kommer väl att svullna upp som en ballong men det kan det allt vara värt, vi behöver vår/sommar nu känner jag.
 
 
 
Har en mysig kväll framför mig, middag ute i Stockholm med några av mina favoritjejer, några av dem har jag inte sett på väääääldigt länge  så det ska bli superkul. Jag drar väl på mig den enda klänningen jag känner mig bekväm i just nu, en svart haha.
 
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laila

Hej! Vilken fin blogg du har=) Åhh.. I feel u.. men nu har du ju inte långt kvar =) Så spännande =) Vilket fint fat du fick av din chef, vad snällt =) <3


2017-05-18 | 11:12:17 Url: http://Lailas.me

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?