SUNDAY SUN


God dagens! Härligt med söndag och en solig sådan. Här startade dagen med en lång promenad i det sköna vädret. Sen åkte jag till mina föräldrar för att sitta ute lite i solen. Jakob och Viktor är kvar hemma. Har nyss ätit en avocado macka till lunch med chili flakes och lime. Ikväll ska vi bli bjudna på bourgignon och äppelpaj. Ganska nöjd med denna söndag just nu :) 
BACK HOMEHej!! Vi har varit ute och rest, därav tystnaden här inne. Vi åkte till Krakow, första resan med Jakob och det gick hur bra som helst. Vi har haft det toppen! Får knåpa ihop ett inlägg om  resan sen, ville bara säga hej så länge. 


Kram 

GODMORGON LÖRDAG

Skriv inläggstext 

Vaknade halv åtta idag fast jag la mig ganska så sent. Madde och Virre var här på middag igår och vi hade så trevligt :) 


Har några bilder jag kan visa sen. Blev sent men inte super sent så är ändå pigg idag. Ska snart ut på en promenad tänkte jag, men grabbarna sover fortfarande så får se om dom har planer på att vakna snart. 


Önskar en fin lördag så länge! Kram 

TORSDAG
Hej!! Jakob sover fortfarande så jag passar på att kika in här och säga hej. Tänkte vi skulle ta oss ut på en liten löptur när han vaknar ( aldrig sprungit med vagnen ) så får se hur det går. Tillfällena jag kan springa blir ju inte så många om det ska vara utan honom så tänkte jag ska testa. Sen är det dags att börja gå på gymmet  igen när det är för kallt att springa ute. 
Bilderna är från igår morse. Rågbröd med tomater, gräslök och ett glas apelsinjuice. Blev  även en jordgubbs smoothie till det. Får se vad den här dagen bjuder på, ser ut att kunna bli lite sol sen! Kram 


MONDAYMåndag igen :) här har vi en mysdag hemma då vädret är så galet trist idag. Vill inte gå ut.. haha. Men dagen har ändå bara försvunnit. Kvällen blir inte heller så spännande, tacos och soffhäng bjuder denna måndagkväll på. Ganska skönt ändå. 
Hur söt är inte gullungen på bilden då? Han sov som en stock inatt, vaknade halv fem för lite käk sen somnade han om igen. Kram! SUNDAY SO FAR
Hej! 

Dagen har gått i ett här. Först en lång promenad imorse, sen lunch på stan med Viktors pappa och bror. Sen skulle Jakob och V kolla på fotboll så jag var själv hemma ett par h. Drack kaffe och åt choklad framför white collar. Time well spent :)