GOD MORGON SÖNDAG

 
 
 
 
 
 
 
Hej!!!
 
 
 
Här är vi vakna, jag har sovit hela natten typ då V gick upp när Jakob skulle upp i natt fast det var min "tur". Så jag har lite att ta igen där. Sååå skönt i alla fall för igår mådde jag lite halvdåligt som om en förkylning var på gång men idag känns det bättre så en hel  natts sömn gjorde nog susen. V ligger kvar och sover nu, så han får ta igen natten lite. Jag är så besviken på vädret idag, det har ju sett ut som att det ska bli fint idag men än så länge är det lika grått och trist som de senaste dagarna.
 
 
 
Igår så åkte Jakob och Viktor till Västerås där Jakob fick träffa farmor, farfar, farbror och faster på en och samma dag. Jag valde att stanna hemma, dels för att jag inte var superpigg sen kan det vara kul för dem att göra något själva. Jag häll mig sysselsatt med en varm dusch, la en lermask, åt en god sallad till lunch och tog det bara lugnt :)
 
 
 
 
Bilderna ovan är från gårdagen, inte fått i mig någon frukost idag än, bara en kaffe. Hehe, kaffe på mitt sätt, med vaniljsyrap, och skummad mjölk. Väldigt gott i alla fall och en bra start på dagen. När V vaknar ska vi ta en promenad, men får se när det blir. Jakob sitter här och gäspar också så grabbarna verkar trögstartade idag. Men det får man väl vara på en söndag :)
 
 
 
 
Hade en mysig kväll hemma igår förresten, gjorde en svampgryta då jag har lite svårt för kött, kykling och fisk just nu efter att ha sett "what the health" dokumentären men det går väl över snart. Knäppte någon bild, så ska komma ihåg att lägga upp det sen. Förresten så har vi inte en men TVÅ resor inbokade nu, så kul och lite nervöst då vi ska åka med lillkillen men det ska bli spännande ;) Berättar vart sen, inga nya ställen utan vi har varit där förr om man säger så :P
 
 
 
 
Önskar er en fin fin söndag
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felicia

vad fina bilder :D


2017-09-24 | 09:10:14 Url: http://frokentv.se
Arianne

Vad härligt med lite resor inbokade, helt rätt! Vi kom precis hem från en vecka i värmen och redan är jag sugen att boka igen, som vanligt när man väl är hemma igen, men ack så kul!
Hoppas ni får en fin söndag!


2017-09-24 | 10:09:02 Url: http://tralllle.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?