SENASTE TIDEN

God dagens!! 


Det var ett tag sedan nu, glömmer typ bort bloggen ibland även fast jag vill blogga. Hade en väldigt bra helg med både mys hemma och en dag i Stockholm. Men först lite blandade bilder från  telefonen. 


Världens goaste lilla kille ser ni ovan. Man skulle ju kunna tro att man tröttnar på honom ibland när jag är med honom typ hela tiden men snarare tvärtom. Precis när man tror att det inte är möjligt att tycka om en människa mer så gör man det. Ja, okej vissa tillfällen är jag redo att ge bort honom också ;) En maträtt som jag lagade från Linas matkasse för ett tag sedan. Minns inte vad rätten kallades dock. Men det var stekt köttfärs, som kryddades med paprikakrydda, spiskummin, och ja salt och peppar så. Sen rostade man paprika i ugn och mixade till en god typ sås med rostad mandel, vitlök och kryddor. Sååå gott! Sen hade man på lök, tomat och sallad. Mums, det är kul att testa nya recept. 
Från en av sommarens alla grillkvällar ( fler ska det väl bli, fortfarande grillväder ibland ) gjorde grönsaksspett pensalde  med örtolja. Hackade persilja, basilika, gräslök och kryddade med salt och peppar. Även gott med lite vitlök i oljan. 

Lite gott och blandat. En sushi lunch i solen, sötaste ungen och en selfie i spegeln. 
Rebecka Lindström

gud vad söt han är din lille pojk. så gulligt när de börjar le :D de verkligen ler med HELA ansiktet haha! :)


2017-09-08 | 20:44:00 Url: http://rebeckalindstrom.blogg.se/

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?