PRETTY MORNING

(null)Så fint imorse när solen gick upp. Sen försvann den typ. Står på väder appen att det är sol här men nja. Ett distäcke som skymmer den. Jag tog med mig Jakob i vagnen imorse och stack ut och sprang 4km. Gick faktiskt ganska bra! Bättre än väntar för det var ett tag sedan sist. Ska försöka se till att det inte dröjer så länge till nästa gång jag mår ju så bra av det. Önskar en trevlig lördag! Kramen 

LUNCHIN

(null) 

(null)


Idag har jag och Jakob varit på vift, varit på promenad med Ida och Stella sen lunchade vi efteråt. Jag åt en fräsch räk/nudelsallad. Jakob var helt slut efteråt så han sover gott nu.  Blir inte så mycket gjort resten av dagen ska plocka lite sen börja med middagen som blir lite improviserad med det som finns hemma så det blir spännande  ;) 
Kram 


MÅNDAG

(null)
God dagens måndag! 


Vaknade inte på bästa sidan imorse, internet funkade inte och vädret var blä. Men var ju sån himla härlig söndag igår så man får leva lite på den idag med. Igår gick vi till lekparken med Jakob, mös runt i höstvädret, drack vaniljlatte. Sedan avslutades dagen med middag hos mina föräldrar, bourgogne gryta, samt äppelpaj till efterrätt. Klagar då inte på den söndagen. 
HÖSTPROMENAD

(null)
Så fint väder idag på promenaden så var tvungen att knäppa lite kort. En iskaffe i solen på promenaden är en bra start på dagen måste jag säga. Sen åt jag en kanelbulle till frukost med ett glas mjölk. Lagom nyttig men herregud så god den var, värd varenda kalori. 
DAGENS LUNCH MEN MER SUGEN PÅ JAKOBS MAKARONER OCH KORV

(null)
Dagens lunch! Förvisso väldigt god och fräsch men jag var mer sugen på Jakobs lunch. Makaroner, falukorv och ketchup. Jösses så gott! Men kändes onödigt att äta det när jag hade fräscha grönsaker hemma så tar det en dag när jag inte har det helt enkelt. Längtar redan typ, haha. 


MYSIG MÅNDAG MORGON

(null)

(null)God morgon måndag! 
Vi har varit ute på promenad, Jakob mös i vagnen och jag var irriterad på att solen aldrig kikade fram haha. Blev en rörig men god frukost, hallon, blåbär och banan med lite vaniljkvarg.