Sweet dreamsNope, nu är det dags att krypa till kojs tror jag. Haft en tjejkväll kan man säga, med lite mini spa och nagelfix och sånt. Kan behövas ibland. Så godnatt och sov gott så hörs vi imorgon! Ska försöka ta mig upp lite tidigare och gå en promenad, men är ju så jädrans kallt ute nu, haha. Speciellt på mornarna.  Men man får väl klä på sig. Kram!

Like a mango


Godkväll i stugorna! Jag är själv hemma ikväll då Viktor är ute på Berns och härjar :). Jag passar på att pyssla om mig själv lite! Nu doftar jag som en mango ;)

TräningenDet går sådär med träningen just nu, eller jag har fortf lite ont i höften så vågar mig inte på löpbandet än. Men promenader och crosstrainer går ganska så bra. Så både igår och idag har det i alla fall blivit promenad ute eller på bandet och har stått på crosstrainern. Men saknar att springa, så hoppas att jag kan göra det snart!

Just one outfitTröja - Gina
Shorts - Top Shop

VSLunchtime


TisdagJo, lite fattigt på inlägg här nuförtiden känns det som är så less på bloggen, eller ja på hur den ser ut, jag vill ha ny header, ny design och massa annat men det är så himla svårt att fixa med sånt tycker jag. Koder hit och dit. Aja, jag ska försöka lite i alla fall. Inte bytt header på över ett år nu så känner att det är dags för förändring.

Gammal bild..

En måndag kväll

Hej!

Mikan och jag var ute och gick en sväng ikväll, trost kylan så sjukt kallt ute. Men vi babbla på så tänkte inte så mycket på det. Sedan lagade jag mat, och vad det blev ser ni nedan!


"köttfärsröra" med bönor, paprika, lök, ärtor, chili, vitlök, buljong mm.

En utekväll


Och dessa bilder är de jag har. Får va lite flitigare med kameran nästa gång!

LinneTycker det här linnet har så fin rygg! Finns i flera färger på Nelly.com

Söndagsmiddagen

Alltid god mat hos mor och far, igår fick vi detta.


Fylld kycklingfilé med ris, och sås,
Hemmagjorda semlor till efterrätt!!  ( jag gillar inte köpta ).


Hellu!Så var det måndag igen, helgen sprang förbi snabbt! I lördags så jobbade jag ju först ( och vilken jobbdag, såå mycket folk ) sedán åt jag middag hos mor och far, Gunilla mors väninna var där också. Sedan åkte jag till Ida, där dracks det lite vin och sedan tog vi oss till Västerås och gick ut och dansa! Var skoj, för det var längesedan. Igår blev det inte så många knop gjorda, åt middag på kvällen hos päronen igen. ( och premiär i år för något som många är gaaalna i, kan ni gissa vad tro? ).

Middagsdags

img_6571 (MMS)

Middagsdags

True

Ha en bra kväll!Heads up, ni tjejer vet ju säkert redan detta men försök att inte sminka er när ni är stressade. Jag själv har lyckats med flera konststycken, bland annat : Eyeliner på ena ögat, mascara på fingrar och i håret, tappat ögonskugga i handfatet och lite annat skoj. Men nu är jag typ klar och ska iväg på middag innan det bär av hem till Ida en sväng. Kram!