Middag

Tjo!

Efter jobbet gick vi ut och gick en sväng sen förbi Coop och nu har vi nyss ätit. Blev sallad med feta, jordgubbar, grillad kyckling mm. Gott och fräscht!

YesterdaysGårdagens enkla jobboutfit

Jeans- bershka
Topp - Bik Bok
Kofta - Gina
Skor - H&m

En grillkväll

I fredags så var mina föräldrar borta så jag och Viktor passade på att använda deras grill ( vår elgrill är inte liiika rolig, haha )Fefferonis, marinerad fläskfile och paket med tomater, lök, basilika och  fetaost hamnade på grillen.
Torsdag 31:a maj 2012Idag är ingen vanlig dag för idag är det min brorsons födelsedag! Han föddes imorse och allt gick bra. Så nu är jag faster igen och Julia storasyster! Bra start på dagen :). Grattis till Alek & Gaby ♥

Fotboll

Kikar ni? Heja Sverige :)

Blue/Black

Topp - H&M
Jeans - Bershka
Armband - Bik Bok
Brillor - Gina

Gårdagen

Det var lite småkyligt ute igår, men med filtar och infravärme gick det bra att sitta ute! Massa god mat, eller min fisksoppa var lite sådär faktiskt men helt ok.

Jag och Em.


Lunchtime

Sparris, pinjenötter, parmesan, sallad och tzatsiki.

More pics

Några fler bilder från i söndags.Morning has brokenHellu!

Jag har varti uppe rätt länge jag men inte blivit något inlägg än. Idag är det rätt fint väder, får passa på att njuta då det ska bli dåligt framöver :(. Jag har tidsinställt lite inlägg som kommer upp under dagen! Onsdag idag redan alltså, tycker denna vecka går snabbt. Have a nice day!

Dinner date


Hej på er!

Nu ska jag möta upp Carro, Em och Ida för lite middag. Förhoppningsvis på en uteservering. Hör sen!

The other day
Klänning - Nelly.com
Skor - Bianco

Sunny sunday

Vilken dag det var i söndags! Hur varmt som helst och det blev till och med permiärdopp! ( i alla fall här i sverige ). Dock så doppade jag bara halva mig, haha var rätt så kallt. Dagen tillbringades i solen och kvällen ägnades åt att fira mors dag och grilla. Dem bilderna kommer senare idag.

A walkStartar denna tisdagen med en morgonpromenad!

Kvällen so far

Tacos, och nu film. Blir nog sägen rätt tidigt ikväll dock. Hörs imorgon! Kram