DINING AND...

Förra veckan så mötte jag upp Ida för ett glas champange följt av en lite lustig middag. Sedan gick vi hem till mig för lite snickerkladdkaka :)
 
 
 
 
Champange! Nu vet jag inte vilken sort det var men jösses vad bra den smakade. 
 
 
 
 
På Kungsbacken.
 
 
 
Kom på idén om att dela på två förrätter då ingen av oss var sådär vrålhungrig direkt. Men om jag får vara lite kritisk här så var jag inte så nöjd. Skaldjurssoppan smakade i princip bara grädde. Sen var det lite räkor, kräftstjärtar och tre musslor. Nja, ingen hit.
 
 
Men den var ändå bättre än "charktallriken". Så här tänker jag mig inte alls en charktallrik. Kunde väl har frågat först vad det var på den men det brukar ju vara typ salami, skinka, kanske lite oliver?  Inte trodde jag det skulle komma in en massa grönsallad och tomater till? Charken var inte speciellt god heller. Nej, denna rätt var inte värd sitt pris kan jag säga. Lite trist. Men vi hade en bra kväll ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fani

Tråkigt det där när man inte blir nöjd med det man beställt, men det är ju sånt som händer ibland. Viktigast är ju att ni hade en trevlig kväll ändå och den där snickerskakan lät ju allt bra god iaf ;)


2014-04-04 | 12:30:31 Url: http://jetbluejet.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?