WINES

 
 
Är ni vinintresserade? Jag själv skulle vilja kunna mer om olika viner än vad jag gör. Är man en matnörd som jag är så faller det sig nog ganska så naturligt att man ibland även vill att vinet man dricker till maten ska passa bra och att välja ett bra vin till middagen man ska äta är ju en hel vetenskap i sig. 
 
Munskänkarna är en förening som binder samman alla vinintresserade runtom i Sverige så att man kan samlas och dela sitt intresse. Som medlem kan man detla i vinprovningar, kurser och mycket annat. Idag så finns dom på hela 145 orter runtom i landet och även en del orter utomlands. Kurserna har olika nivåer, svårhetsgrader då det finns ett system för hur många prov man klarat. En nybörjare rekommenderas en vinkurs då det är det enklaste och snabbaste sättet att lära sig mer om viner. 
 
 
Hela matupplevelsen förstärks ju med ett vin som förhöjer smakerna på maten. Men det är svårt, för det finns så otroligt många olika sorters druvor, var kommer dom ifrån, hur länge sen är det vinet tappades, vilken region ja listan kan ju göras hur lång som helst så jag förstår att det finns den här typen av föreningar för alla som vill kunna mera. På Munskankarna.se  finns massa information om ni är intresserade. 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?