MAGAZINE


 
Ett nytt nummer av Elle Mat & Vin har kommit ut nu. Det är så himlans mycket gott i den tidningen. Jag ska ju ha Madde & Virre över på middag i slutet av Oktober så det är bara att börja planera menyn redan nu tycker jag :) Vi har ju alltid tre rätters samt lite tilltug innan. Sen är det inte alltid så lätt att få till det så det passar allas smaker men det ska nog gå bra :)
 
Det finns ju så otroligt mycket mabloggar nu och jag som är så mattokig läser såklart många av dom Men ibland är det svårslaget med ett fint, nytt mat magasin som man bara kan lägga sig ner och bläddra i i lugn och ro och få inspiration.Tycker till och med det kan lukta gott om en "färsk" tidning.  På tidningskungen.se hittade jag dessutom massa mattidnignar  som jag inte ens visste fanns.  Jag har aldrig varit en sån som är helt tokig i efterrätter men börjar bli det mer och mer. Tyvärr kanske? Haha. Gillar faktiskt att baka, och ibland då är det kul med såna magasin som bara fokuserar på bakning, som Hembakat. Lite jobbigt bara för man vill ju göra typ allt.  Mattidningar kommer ju bara ut typ en gång i månaden men då är numret ganska så tjockt samt att det märks att den är välgjord så då förstår man att det tar tid att knåpa ihop ett nummer. Till skillnad från vissa skvallertidningar när det är mest bilder på kändisar och lite text, såna kommer ju ut en gång i veckan nästan vilket inte är så konstigt då det inte lär ta lika lång tid att få ihop ett sådant nummer.
 
Dock så kan jag ju erkänna att jag tycker att dom är ganska så underhållande också någon gång ibland. Speiellt på sommaren, köpa med sig en när man ska till stranden och bara chilla lite i solen. Det kan ta förvånansvärt lång tid att ta sig igenom en sån tidning, med tanke på att det är mest bilder ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?