MY WEEKEND

Hej!!
 
 
Har inte haft varken tid eller ork eller lust att uppdatera bloggen, men så blir det ibland. Men nu så! Helgen har varit bra på alla sätt och vis men den har bara frösvunnit känner jag. Den började ju i fredagskväll, Ymer kom över när jag hade slutat jobba. Sen gick vu ut på en promenad med honom när Viktor kom hem. 
 
 
 
 
 
 
En fin kväll var det. Väl hemma gjorde vi hamburgare, sjukt goda! 
 
 
Sen på lördagen var det jobb som gällde för mig, men vi tog en promenad med Ymer innan jag började. Sen när jag hade slutat så var det bara hem och byta om för kalas, lilla Filip har ju fyllt två år så det skulle såklart firas. 
 
 
 
 
 
 
 
Det bjöds på pulled pork, tårta och kladdkaka. Sen åkte vi hem och kollade några avsnitt av the 100. ( så bra! ) 
 
 
 
 
 
 
Igår så åkte jag och mamma in till Sthlm en sväng för att möta upp Hanna & Eva på centralen. Vi brunchade, och tog även årets första rosé i solen. Helt otippat då det regnade när vi åkte in, samt att det regnade när vi kom hem Lite shopping blev det också, för alla. 
 
 
Väl hemma så var det en glad Ymer att komma hem till, såååå mysigt med hund saknar verkligen det. Sen lagade vi köttfärsås och sen blev det inte så mycket mer med den kvällen, var rätt trött. 
 
 
 
Så, det var den helgen det!!
Madde

Såg ut som en riktig toppenhelg och snart är det dags för ännu en helg. Hoppas den blir lika bra! 😊 Kram


2016-04-21 | 14:45:19 Url: http://maddesmirror.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?