DINNER WITH MUSIC

Lite sent men här kommer bilder från andra kvällen i Gdansk. Vi hade bokat bord, självklart ville vi sitta ute då det var en fin kväll. Men det är ju sällan man vet om man får det eller inte då det inte brukar gå att boka bord ute. Men vilken tur vi hade, ett bord ute och dessutom bästa bordet. Det låg precis nedanför restaurangen, så vi satt liksom nästan ute i gatan men ändå inte. Låter kanske inte så trevligt men det var det! Sen kol det två killar och en tjej och satte sig nästan mitt emot, men inte riktigt med fioler och Gud vet allt. Vi tänkte att nej, det var den middagen det ska dom stå här och väsnas och förstöra allt. Men det fick vi äta upp, för jösses vad duktiga dom var. Så det blev istället en extra bra kväll tack vare deras musik. Helt underbart :) Just ja, maten! Haha. Den var också helt underbar, jag åt anka med hoisinsås och tryffel gnocchi. Min erfarenhet av gnocchi är sådär men ville ändå ge det en chans till.
Tur var väl det. Det var det godaste jag åt på hela resan. Skulle kunna åka dit bara för att äta det igen, hehe. Mamma var nöjd med sin fisk, Viktor och pappa beställde vildsvin som var lite av deras specialitet. Alla nöjda och glada!Får inte glömma efterrätten förresten, jag och mamma delade en chokladfondat, som var helt magiskt god. Men några bilder nu då.

Beställde in lite oliver innan maten, så goda. Söt liten serveringskål också sån skulle jag vilja få tag i.

Det var en hund precis bredvid också, det gjorde inte middagen sämre en hundvakt är alltid bra.

Fanns så många söta trappor överallt lite NY känsla där ett tag. Såklart så måste man sätta sig på en då :P

Verkligen en toppenkväll! Efteråt gick vi direkt till hotellet, gäller att vars utvilad för en ny dag :) Den dagen tar vi i ett annat inlägg hoppas det är ok att jag blandar lite med resan och nutid ;)

Madde

Låter som en mysig kväll! Å maten 👌🏻...


2016-08-09 | 14:32:29 Url: http://maddesmirror.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?