OF TO A FRESH START

 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon lördag!
 
 
Äntligen helg! Vädret kunde ju vara bättre dock Men kanske kommer solen fram snart. Kul väder det var igår kväll då på tal om väder. Jag och Carro var ute och åt middag, hade hoppas på uteservering men nej regnet öste ju ner så det var bara att ge sig ut med  ett paraply istället för solbrillor. Blev god mat i alla fall, gick till nya puben istan och jag åt kött med pommes och bea. Kan väl inte bli fel liksom. 
 
 
Idag ska vi på dop lite senare, så ska snart hoppa in i duschen ska greja lite här hemma först bara. Hade egentligen tänkt sticka ut och springa men hade lite ont i halsen igår så vågar inte riktigt..Men tror det är borta nu så borde väl..Eller så blir det en promenad bara. Inte så bara i för sig :) 
 
 
 
Gjorde en smoothie imorse men denna gången åkte lite melon i också. Så fräsch smak :) Sen bidrar den ju med lite sötma också, riktigt gott. Ni såg ju på snap när jag gjorde den :P 
 
Hoppas verkligen vädret ordnar upp sig för jag ska ha klänning och vi ska vara utomhos. Kämpa solen, kämpa!
Jag var hemma tidigt igår, strax innan tio men ändå trött idag för när jag kom hem så poppade jag popcorn och plöjde game of thrones, det var så spännande så la mig runt två. Ooops. Så inte sovit så mycket, vaknade när V skulle upp och sen somnade jag aldrig om. Men rätt pigg ändå trots lite sömn. Nu ska jag gå och göra något vettigt, typ dammsuga eller något :P Hoppas ni får en bra dag, kikar kanske in lite senare. 
 
 
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rememberthiis.blogg.se

Gott :D


2016-05-21 | 12:14:15 Url: http://rememberthiis.blogg.se/
Lili

Åh, det ser jättegott ut! Drack också smoothie med melon i idag, så mumsigt.


2016-05-21 | 12:53:06 Url: http://zilverka.blogg.se/

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?