HOW TO BRIGHTEN YOUR TUESDAY

Tisdagar kan ju vara sååå trista tycker jag, och ibland kan man behöva piffa upp dagen lite extra, eller vilken vardag som helst för den delen. Några tips som jag själv gärna skulle pigga upp min tisdag med: 
 
 
 
 
1. Laga lite extra god mat. Kanske två rätters? Eller göra en lyxig förrätt i lite större portion och låta det vara middagen? Låt fantasin flöda :) Eller varför inte en plock kväll mitt i veckan? Behövs ingen tillagning, besök charkdisken och köp med dina favoriter, ett gott bröd och någon god ost och vips så har man ju en toppen kväll .:)
 
Kanske till och med ett glas vin till? 
 
Eller är det som skulle rädda kvällen kanske hämtmat? Pizza och en kall cola är ju aldrig fel :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Kvällspyssel. Ta en varm dusch ( helst bad då om du har lyxen att ha ett badkar ) och kör lite mini spa med det som du har hemma. Skrubba kroppen, smörj in med en härlig body lotion efter, gör en inpackning, fixa naglarna ja vad som helst som gör en lite piggare och gör att man känner sig fräsch. 
 
 
 
 
 
 
 
3. Kanske inget som lockar egentligen när man kommer hem trött och säkert frusen ( bara för att jag jämt är det, haha ) men byta om och köra någon form av träningspass, ut och springa eller riva av ett intensivt pass på gymmet kommer garanterat göra under för humöret efteråt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Gå ut och ät och gå på bio! Piggar upp vilken kväll som helst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. Slå på en film. Dipp, grönsaker eller popcorn är också goda snacks om det känns för tidigt på veckan för att moffla chips och godis som kanske annars är det mera klassiska film snackset ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Bjud över en eller flera vänner. Sen vad ni gör spelar väl inte så stor roll. Lagar mat, kollar någon serie eller delar en pizza. Kommer garanterat lyfta kvällen :) 
 
 
 
 
Alla bilder är från weheartit.com 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?