OK, WILL DO

pic: weheartit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej!
 
 
 
Ingen pigg tjej här från den här sidan av datorn, mår som en påse nötter ungefär. Så galet förkyld. Ni vet när man tror att man ska nysa sen slutar det med att det inte kommer någon nysning utan den bara väller upp i tårar istället? Så vidrigt. Sen får man värsta nysattacken när man minst anar det istället. Ska inte klaga mer nu, det finns dom som har det mycket värre. 
 
 
Här var det sol och fint på förmiddagen men nu verkar det mulna på...tog mig ut och handlade lite till kvällens middag, förstår inte hur det gick till men jag kom hem med en stor marabou choklad?? Den bara slank ner...hm. 
 
 
Igår blev det sån tråkig middag här hemma, skulle göra kyckling med annanas, curry och sweet chilisås, vilket jag gjorde men det smakade verkligen ingenting, skulle öst på med mer av allt. Men men, det kan ju inte bli bra jämt :P
 
 
 
Ikväll blir det en gammal klassiker, fläskfilé med salami och ris. Vet inte riktigt varför men har inget sug alls efter att testa nya recept just nu, så tråkigt. Det går kanske över snart och inspirationen flödar igen eller vad tror ni :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?