VECKA 31

 
 
 
 
Jag höll på att skriva vecka 32 men det stämde visst inte nej :P Vecka 31 vilket betyder att nu är det snart "bara" två månader kvar. Helt sjukt! Jag har nog inte fattat detta riktigt än. Har mått ganska så bra senaste dagarna, hade nån dipp där för ett tag sedan när jag inte alls var på speciellt bra humör. Men just nu mår jag som vanligt förutom det vanliga åkommorna, nästäppan, samt att jag fortfarande blir väldigt anfådd lätt. Sen känner jag verkligen av ryggen och ont i fötterna på slutet av dagen på jobbet men står ju som sagt nästan hela dagen så inte så konstigt direkt. Annars är det tipp topp. Dock så har vi inte fixat så mycket med alla grejer som behövs inför minis ankomst. Men tänkte beställa det mesta från nätet och vet typ ungefär vad vi ska ha. Det är ju inte billigt alla saker han behöver, tänk att en så liten plutt behöver så mycket grejer. Tänkte beställa det mesta ikväll.
 
 
Magen då, den växer ju på som ni ser. Räcker nu! Haha. Vill inte bli större. Än så länge är den inte sååå mycket i vägen inga problem att ta på mig strumpor och så även om det börjar bli lite knepigt ibland. Men det var några veckor där då jag tyckte den blev större varje dag nu känner jag att det ändå har lugnat sig lite kanske. Eller så är jag så van vid den nu så jag inte märker av det lika mycket vad vet jag. Sån himla skillnad på hur den är på morgonen och på kvällen, ganska liten på morgnarna men på kvällen känns den verkligen enorm.
 
 
 
 
 
Cravings då? Nja, jag har ju inte haft några såna direkt men är det något just nu så får jag nog lov att säga choklad. Vanlig marabou. Vill äta det jämt helst. Å andra sidan är jag ju löjligt förtjust i det i vanliga fall också. Men nog är det lite mer sug just nu efter det. Lillkillen sparkar på och har sig, det syns ju på utsidan nu sen ett bra tag tillbaka när han rör sig, så himla skumt. Ibland gör han nå snabba plötsliga rörelser direkt efter varann, jag fattar verkligen inte vad han gör då? typ som att en annan skulle stå och slå och sparka en massa på en boxningskudde eller något. Haha.
 
 
Var in på HM häromdagen och såg en så himla snygg randig byxdress var och klämde på den men tänkte att det är ju ingen idé finns inte en chans att jag får på mig den. Men å andra sidan så är det ju inte så långt kvar tills jag kan det ( beroende på hur snabbt magen går tillbaka och så ) men jag har så svårt att se att jag ska kunna ha vanliga kläder igen just nu. Känns som jag altlid ska se ut så här. Men så är det ju inte som tur ääääär! Kanske ska köpa den ändå, bara för att :)
 
 
Det var lite preggo updatering det, vet att vissa av er gillar det ni andra får skrolla vidare helt enkelt :P
 
 
 
kram på er
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?