WEEK 30

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då börjar vecka 30 idag då, tänkt att jag fattade inte det här hysteriska räknandet av veckor förut men nu förstår jag varför man håller sån koll på det haha. 10 veckor kvar, så typ två och en halv månad kan man ju få säga även om det är lite längre ändå. Wihooo, nedräkning på riktigt. Dock så tror jag inte att jag förstår vad det är jag räknar ner till, just nu är jag bara så trött på att vara gravid så vill bli "klar" med det. Sen att hela livet kommer att ändras efter tror jag inte man fattar förs då. I alla fall, har inte berättat om senaste BM besöket, samt att vi var på en föräldragrupp träff idag. Jag gillar verkligen inte att sitta sådär i grupp och prata men den här gången var det mest hon som höll i träffen som pratade vilket jag tycker är bra. Var mycket förlossningsprat och ja, den biten är ju oundviklig och jag är livrädd för den i princip. Men mycket bra information idag i alla fall.

Sen var blodtryck och blodsocker bra och bebisen låg just nu med huvudet neråt men hon sa att det kan ju såklart ändras fortfarande. Han följde sin egen kurva så perfekt som han bara kunde så det är ju bra. Jag själv är svullen rätt ofta, fingrarna ser ut som ballonger och får ont i fötterna på jobbet när dom svullnar. Men annars mår jag ju bra, ingen träning idag dock då ja tror jag är lite små förkyld svårt att känna skillnad när man är TÄPPT konstant nuförtiden pga gravidtäppan men märker en viss skillnad ändå så vilar från gymmet idag i alla fall.

Börjar bli hopplöst att klä sig så jag kommer nog få svänga in på HM och kolla om jag hittar något som jag kan ha på mig, på jobbet är det inte mycket kläder som funkar längre och så fort jag ska iväg någonstans som inte är på jobbet eller hemma så har jag absolut inget att ha på mig känns det som. Aldrig har det varit så tråkigt att välja kläder som nu. Kan det bara bli lite varmt snart så kan jag i alla fall använda en del av mina vanliga klänningar men ska ju typ bli vinter till påsk så det kan man ju glömma. Eh, blev visst lite bitter ton här på slutet :P

Ha en bra tisdag!

Matilda Berlin

Mums vad gott! Grillad korv med bröd är helt klart underskattat ;)


2017-04-12 | 09:52:52 Url: http://matildaberlin.blogg.se/

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?