OUTFITS, JULMYS, FIRANDE OCH GOD MAT

 
 
 
 
 
Hej 
 
 
 
 
Har ju varit dålig på att uppdatera i vanlig ordning men nu tänkte jag knåpa ihop ett inlägg om senaste tiden. Minus mitt födelsedagsfirande det får bli ett eget inlägg blir så mycket annars. 
 
 
I lördags så fyllde min mamma år, det firade vi med champagne och god mat. Vi sågs hemma hos oss först för lite tilltugg och champagne sen gick vi vidare till Ottana. Aldrig ätit där förut men det var gott! Jag åt lamm med potatisgratäng och rödvinsås. Dock var inte mamma så nöjd med sin pasta som hon tog, och det är ju alltid lite trist. Men vi hade väldigt trevligt i alla fall :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen var dagen här, JULAFTON! Jakobs första jul. Så mysigt. Han var glad hela dagen, ville inte somna och missa något så han körde lite korta power naps sen var han igång igen. Haha. Han fick massa fina julklappar men roligast var såklart alla snören och papper. Vi började dagen med julfrukost/lunch hemma hos oss med Viktors pappa och bror. Sedan åkte vi hem till mina föräldrar och såg Kalle där. Efter Kalle gick mamma och jag ut på en kort promenad. Med betoning på kort mamma är fortfarande inte bra i sin fot. Men det var ändå skönt att komma ut och få lite luft och ladda upp inför julmaten. Vi åt och åt, det är ju så gott med julmat. Var hemma hyfsat tidigt så jag slog på Harry Potter, sett både ettan och tvåan denna julen kanske ska fortsätta med trean nu innan nyår. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen kom Juldagen. V spelar alltid fotboll med ett gäng grabbar på förmiddagen, så efter det åkte vi till hans mamma för att fira där. Där bjöds det på massa god julmat och Jakob fick fina julklappar igen. Bortskämd unge det där ;) 
 
 
Sen åkte vi direkt  hem till min farmor för vi skulle äta kalkon på kvällen hemma hos henne. Det var precis lika gott som det brukar.  Var hemma ganska tidigt denna kvällen med, V var ut en liten sväng och jag kollade på Frost medans Jakob sov, haha. En mysig kväll. Sen kom ju annandagen och då åkte vi till Kungsängen hem till Eva och Tommy. Där blev det ännu mer smarrig julmat, ska kolla om jag har några bilder därifrån men knäppte inte så mycket kort tyvärr. Ja, full fart har det varit men har haft en sån bra jul, ovanligt bra tror jag nästan. Det var lite om julen det, ska berätta om min födelsedag också som var riktigt bra. Kram så länge :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?