THE WAY HOME


 
 
 
 
 
 
Några bilder från hemresan. Vi åkte från huset halv fyra amerikansk tid. Det var ju så himla mycket trafik jämt och nu var det lördag dessutom så vi ville ha gott om tid. Trots att vi hade hyrt en stor bil, typ den största som inte var en buss så var det trångt i bilen till flygplatsen med alla väskor. I för sig så var det 6 stora väskor och 6 små så inte så konstigt egentligen. Det gick snabbt och smidigt att lämna bilen bara att hoppa ur den och lämna vid biluthyrningen. Sen checkade vi in och eftersom att det inte var superlånga köer till flygplatsen denna gången ( tack och lov ) så hade vi ju gott om tid på oss. Så vi bestämde oss för att kolla in loungen. Viktor har ju sånt kort så han och en till kommer in gratis där sen får man betala för fler "gäster". Den var helt ok, den första jag varit på med en egen bartender som gjorde "riktiga" drinkar som margaritas eller martinis. Självklart att jag ska lyckas med att pricka in en sån lounge när jag själv inte får dricka någrot, haha. Men jag tog en alkoholfri rum punch, som var god.  Gillar att känna mig lite med i alla fall, inte bara sippa på en cola liksom. ( inget fel med det dock såklart men ni fattar nog vad jag menar ) Det fanns även  mackor, grönsaker med dipp, ostar, soppa, massa godis och chips.
 
 
Sen gick den långa flygningen ganska så snabbt faktiskt. Hela 2,20 h kortare än på vägen ner och det gjorde stor skillnad. Jag och V spelade patiants första 1,5h ( på skämen, inte med kort då )  sen började vi kolla på film men somnade efter halva. När jag vaknade var de ca 3 timmar kvar. Fösrökte sova lite till då men man sover ju illa på plan alltså. Om man inte åker första klass då, haha. Inte för att jag gjort det :P. Men i alla fall, mellanlandning i Frankfurt blev det sen. Där var vi i ca en timme och hann med ett glas bubbel/öl för de som kunde. Sen blev jag lite irriterad för när vi skulle gå på planet i Frankfurt så tog de min hanbagagde väska och sa att den måste checkas in för den var för stor. Men på planet ner från Sthlm till FRA så gick det alldeles utmärkt med den väskan och det var samma typ av plan. Hade ju packat det mesta av mina nyinköpta grejer i handbagaget för att jag är rädd att väskan ska komma bort. Så det var lagom kul att han tog den. Men den kom fram som den skulle så det var ju lugnt men det visste jag ju inte innan. Sen hade jag och V något riktigt stolpskott bredvid oss på den flygningen men som tur var den bara 1,40 lång sen var vi framme på ett kallt Arlanda. Grå gimmel, kallt, snö, blask och regn om vartannat har det varit nu sen vi kom hem. Enda potisitva är att det har äntligen börjat bli ljusare ute, så förbaskat trött på det eviga mörkret som varit nu i sååå  många månader. Vi går mot ljusare tider!
 
 
Förresten, den lila resväska ni ser på bilden köpte vi där, är så nöjd med den :) En bass om det säger er någonting, sa inte mig så mycket men tycker den är snygg ;).
 
 
 
 
 
 
 
Arianne

Välkomna till Sverige igen! Här vräker snön ner, så det har sett helt underbart ut med värme (dina bilder). Hyrde ni något hus? Precis som du säger är ljuset något som lyser upp den annars kalla och snöiga vardagen. Hur mår du annars? Hur har det varit att resa som gravid?

Det kan verkligen skilja sig åt vad gäller regler på flygplatser. Inte så kul att behöva checka in ett bagage man gärna vill ha på flygplanet, dessutom vet man ju hur bagaget som checkats hanteras. Tur att det gick bra!

Svar: Tack! Ja, och idag kom det ännu mer snö! Usch alltså :( Ja, precis vi hyrde hus i Florida. Det gick hur bra som helst att resa gravid, inga problem alls. Ingen skumpa på planet bara, haha :P Kram!
Lina Strandh


2017-02-27 | 18:51:09
MALIN

Vilka härliga bilder :) Ser helt underbart ut! Kram


2017-02-27 | 19:35:03 Url: http://malinkirstine.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?