WEEK 24

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är i vecka 24 nu, och bilderna är tagna några dagar innan men det har inte ändrats så mycket sen dess så. Tyckte det gick ganska så fort där ett tag men nu tycker jag 24 veckor låter så lite, hela fyra måndader kvar ju. Men  det är först nu jag böjar störa mig lite på magen, inte mycket men lite. Den blir ju så himla stor på kvällarna efter middag, så det ser ju inte klokt ut. Dessa bilder är tagna mitt på dagen, så här ser den ju mindre ut. Annars så mår jag bra, en väldigt livlig krabat där inne dock för har nästan svårt att somna vissa kvällar men har varit mest senaste nättrena och det kan ju vara jet lagen som spökar för oss båda eller något sånt :P
 
Men han kickar som attans så en stark liten en måste det vara. Jag har ju inte "cravings" som ändras hela tiden, eller något annat sånt kul att rapportera om, försöker dra ner på socker dock för äter gärna lite choklad här och där. Dock inte så mycket på resan alls, där försvann suget efter godis rätt bra men det kan ju bero på att vi inte köpte hem så mycket sånt till huset. Dock så slank det ju ner nutella varje morgon till frukten, hehe.
 
 
Det jobbigaste just nu ( förutom den eviga gravidnästäppan ) är att jag känner mig konstant mätt. Samt att vågen  visade en otrevlig siffra idag också som jag aldrig i hela mitt liv sett på den, men det är väl också i sin ordning antar jag, har faktiskt inte gått upp så himla mycket än, så hoppas det inte skelar iväg allt för mycket sen. Vet att man inte ska fokusera så mycket på vikten och hit och dit men ärligt talat vill jag inte lägga på mig massa onödiga extra kilon, utan bara det "nödvändiga". Det var en liten update om statusen just nu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?