THE WEEKEND

 

Helgen inleddes ju med en ledig fredag. Jag och mamma åt sushi till lunch och en promenad blev det också. 
 
 
 
 
 
 
Sen var vi faktiskt där på kvällen också, åt soppa och toast. Såå gott, men bilderna är på systemkameran så får bli ett annat inlägg. Väl hemma blev det house of cards 
 
 
 
 
 
 

Lördagen inleddes med frukost från Fabian Flink, deras goda mackor och jordgubbsjuice. Sen blev det en långpromenad. Eller vi gick först och åt sen, haha. Sen mådde jag inte super, förkylningen bröt väl ut eller vad man ska säga så var sådär matt och seg som man kan vara då. 

 
 
 
 
 
 
 
Hade tänkt att laga någon god middag hemma men hämtmat kändes mer aktuellt när jag mådde sådär. Så det blev chop chop. Ingen bild på det men det har ni ju sett förr om man säger så 🙈 
 
 
 
 
På söndagen så hade vi inte planerat så mycket egentligen det berodde lite på hur pigg jag var. Ville helst åka till Stockholm en sväng men när vi väl bestämde oss så missade vi tåget och nästa gick inte förs om två timmar. Så det blev en snabbis till Erikslund istället, lite shopping och sen delade vi på en kebab och åkte hem. 
 
 
 
 
 

 

 

Kebaben var sååå god! Sen köpte jag med en smoothie hem, hade väl passar bättre med en varm latte eller så eftersom det var så kallt ute men nej. Blev en smoothie med jordgubb, mango, apelsin. Smakade sommar. 

 
 
 
 
 
 

Jag kände mig mycket piggare förresten, förkyld men inte alls lika seg som på lördagen. 

 
Söndag kväll blev vi bjudna på middag hos mina föräldrar igen, brorsan och hans familj var också där så det var full fart. 
 
 
 
 
 
 

Vi fick helstekt fylld fläskfilé med rosmarin, grönmögelost, päron och en god sås, klyftpotatis och sallad till det. Sen avslutade vi med en av mina favorit efterrätter, glasscheesecake. Den kom dessvärre inte med på bild. Började kolla en ny serie på Netflix när vi kom hem, som Neil Patrick Harris är med i. Hade höga förväntningar men tyckte den var lite sådär. Ska ge den några avsnitt till dock. Det var den helgen det, trist att inte må toppen när det är helg men den var bra ändå :)

 

 

 

 


Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?