A DIFFERENT LOOK

 
 
 
 
 
 
 
Well hello friday!
 
 
 
Sorry för mitt tråkiga "lack" inlägg sist, haha. Men det är så frustrerande där sitter man och har knåpat ihop ett långt inlägg från telefonen sen helt plötsligt så försvinner bokstäverna och jag kan inte se vad jag srkiver längre. Det är så krångligt att försöka få till ett normalt fint inlägg från telefonen, ska det verkligen behöva vara så idag funderar på att byta portal till någon som är mer bloggvänlig från telefonen. För jag gör ju hellre fler uppdateringar ( tycker faktiskt det går att få ok bilder med telefonerna nuförtiden ju ) från mobilen är färre från datorn. En blandning av båda är såklart bäst men då måste det ena funka också. 
 
 
Sååå, då var vi klara med det då. Har ju inte ens uppdaterat er om vad vi gjorde i helgen då Viktor fyllde år, det var det jag försökte med när allt bara försvann. Får göra ett nytt försök sen.
 
Just nu, när det är mindre än tre månader kvar och jag börjar känna mig lite otymplig så är det svårt att inte kolla tillbaka på när man såg "normal" ut och längta lite. Jag är tyvärr inte en av dem som trivs med att vara gravid och känner mig fin. Många känner sig ju som finast då? Kul för dem känner jag, önskar att jag kände så men icke. Trött på att inte kunna ha några snygga kläder, känner mig tjock hela tiden fast jag veeeeet att jag inte är det, "du är gravid, inte tjock" bla bla bla men trivs inte alls. Sen vet jag ju att det är tidbegränsat, men just nu känns dessa tre månader långa, och jag kommer ju inte bli mindre heller. Vet att det låter gnälligt och att många tycker jag är ganska så "liten"  alltså magen då men jag har ju bara mig själv att jämföra med och jag känner mig stor och klumpig. Nej, åter till lite gladare toner, ikväll ska vi bort på middag och det är ju aldrig fel :) 
 
Hörs kanske av innan dess, vem vet jag kanske slår till på att knäppa lite outfitbilder, jag som känner  mig så piffig  just nu :P 
 
 
Önskar en härlig fredag!
 
 
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?