ULTRALJUD, MIDDAG OCH LITE SÅNT

 
Hellu!!
 
 
 
Skönt med fredag! Har en fullspäckad helg framför mig. Men vi börjar med lite uppdatering om gårdagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
magen är sjukt stor nu tycker jag syns inte på denna bilden dock. Får se om jag vågar lägga upp nå bilder när det syns mer sen :P
 
Vi skulle ju till Uppsala för ett tredje ultraljud. Två kvar nu. Det är lite lyxigt ändå att få göra så många, denna gången fick vi veta att han väger just nu 940g samt se en kurva på hur han ligger till, och det var så mycket i mitten som det gick ungefär. Sen såg hon att det var bra med fostervatten och ja lite sånt. ( eh jag kan ju ingenting om sånt där, hehe ) Fick lite nya bilder, tänkte lägga upp en men det gick sådär kanske blir sen. Nästa gång kan det vara svårt att ta bra bilder sa hon då han är större då. Ahh, läskigt det låter får lite panik ibland på allt det här alltså. När jag ändå babblar om detta så kan jag ju passa på att berätta om besöket hos barnmorskan i måndags. Det gick bra, behöver inte äta järntabletter ( var ev prat om det där ett tag ) och hade bra blodsocker och blodtryck. Hjärtslagen var fina och jag frågade om det här med att jag får ont ibland när jag är ute och går men eftersom det går över rätt snabbt så var det ingen fara än så länge. Det trodde jag nog inte heller men alltid skönt att höra någon säga det ju.
 
 
 
 
Åter till gårdagen. När vi kom hem köpte vi med oss sushi som vi faktiskt åt ute i solen. Det var inte superskönt direkt men härligt ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen tog vi en promenad i spåret, ganska så blött där än så länge men det funkade att gå så kanske det är dags för en löptur där snart? Haha, jag vet inte hur kul det är att springa men jogga lite lätt kanske. Har ju gjort det på bandet och det känns sådär men kan tänka mig det är bättre på lite mjukare underlag som det är i spåret.
 
 
 
 
 
Mot kvällen vaknades det hemmagjorda hamburgare. Såååå gott blev det. Svårslaget med högrevsfärs och massa ost, och såklart briochebröd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var gårdagen det.
 
 
 
 
 
 
 
Imorse bestämde jag mig för att testa gymmet, vill inte bli "rädd" för att röra på mig bara för att jag haft ont några gånger och det är ju bara att sluta om det inte känns bra. Så det blev 45min i ganska så lugnt tempo på crosstrinern och det gick hur bra som helst :) Skönt det!
 
 
 
 
 
 
 

Efter en dusch så åt jag jordgubbs/smultronfil med granola och färska jordgubbar. Kommer bli min nya favvo frukost ett tag framöver tror jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?