FREDAG OCH BABY BUMP..

 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon!
 
 
 
Jag har en ledig fredag idag, lyxigt värre! Är ju inne i en ny vecka nu, 32 avklarade så är i v 33 nu. Så tänkte kör väl lite status på det. Det går välidgt upp och ner. Vissa dagar, som häromdagen var jag så himla svullen, hade ont överallt och jobbdagen var svår att ta sig igenom då fötterna bara dunkade typ. Inget känns kul typ. Sen vissa dagar mår jag i princip som vanlit fast med en stor mage typ. Mindre svullen, inte ont trots att jag jobbat hela dagen. Så det är verkligen olika. Senaste tiden har det varit flest "bra" dagar tack och lov. Sen försöker jag vara positiv också, det är ju inte så långt kvar nu även om jag har en känsla av att de veckor som är kvar kommer att krypa fram.
 
 
 
Sen har det ju äntligen gått och blivit fint väder. Vilket jag absolut  är överlycklig över. Men jag blir ju så mycket mer svullen när det är varmt, så inte lika galen i solen som vanligt. Häromdagen körde jag storstädning inomhus istället för att vara ute i det fina vädret. Känns ju sååå skumt för att vara jag haha. Några cravings så så här i åttonde måndaden då?  Nja, choklad och frukt är väl det jag är sugen på oftast. Eller just senaste veckan har jag varti så himla sugen på vaniljglass med kolasås. Får se om det blir till helgen kanske :) Annars håller jag igång ganska så bra tycker jag, går minst en promenad om dagen igår var jag på gymmet innan jobbet och tog en promenad efter. Så länge det funkar som sagt så tror jag bara det är bra. Gynnar nog både mig och bebis både under och efter förlossning att man försöker hålla igång kroppen.
 
 
 
På tal om förlossning så kommer lite paniktankar ibland när jag tänker på det. Mest "nej, nej nej det går inte, vill inte, jag gör det inte, vägrar,  vill inte osv " Men det är väl normalt hoppas jag? Är mest rädd för att inte komma in i tid då alla säger att det tar sån tid för förstföderskor så de brukar råda en att stanna hemma rätt länge, så jag är rädd att stanna hemma för länge, eller åka dit, få åka hem igen och så sätter det igång på vägen hem och det är försent typ. Nej fy, så många olika skräcksenarior som snurrar i huvudet. Än är det ju några veckor kvar men det närmar sig ju mes stormsteg så det är svårt att inte fundera på det. Och för att inte tala om tiden efter, herregud det är ett helt annat kapitel liksom :P
 
 
 
Nej, nu ska jag ta en promenad i solen med en podd i öronen :)
 
 
 
Önskar en härlig fredag!
 
 
 
kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Longevity - en blogg om hälsa

Ha en härlig fredag du med


2017-05-05 | 10:19:43 Url: http://madelein.se/

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?