WINNERBÄCK OCH MR FRENCH
(null)
I lördags så var jag Em och Ida på Winnerbäcks konsert i Stockholm. Vi inledde kvällen med middag ute på
Mr French, delade på lite smårätter och hade det väldigt trevligt. Sedan tog vi oss till konserten och det blev en toppenkväll. Insåg dock att jag kan bara hans gamla låtar, haha var väldigt många som jag aldrig hört förut. Sen hade vi turen att få skjuts hem, så skönt! Jag skulle upp tidigt dagen efter och åka till Fjäderholmarna, det blev också en bra dag.


(null)

(null)(null)
(null)
MYSKILLE OCH FRUKOST


(null)

(null)
Jakob har verkligen blivit en myskille, så fort han ser något mjukt eller ett av sina gosedjur så lägger han huvudet emot. Så gullig 😍 Försöker äta lite nyttigt till frukost nuförtiden, det gick bra häromdagen som ni ser ovan men imorse blev det typ två bitar ( alltså ganska stora ) mörk mintchoklad.  😂
Just nu sover han faktiskt  så jag ska snart röja lite här hemma och börja förbereda kvällens middag, det blir pasta med kantareller oj oj säger jag bara. 

Kram kram 
DAGARNA

(null)

(null)

Jag satt och kollade igenom bloggen nyss från samma tid förra året. Blir så ledsen över att jag inte uppdaterar den mer nu för det är så himla kul att läsa nu vad vi gjorde då med Jakob och hur han var just då. Typ det här med att jag var uppe mitt i natten med en pigg Jakob har jag nästan glömt bort. 


Så tänker att jag ska skriva lite mera här, men det säger jag ju jämt haha. För ca två veckor sedan började han gå själv. Och nu går han nästan bara kryper sällan. Men det går fort framåt så ibland springer han ju mer än går och det är många gånger under dagen man får andan i halsen. Så jobbigt när han ramlar och slår sig för det gör han ju ibland är svårt att undvika tyvärr. Men som tur är så är han ganska försiktig av sig man märker att han inte "vill" ramla så han har ganska bra koll ändå. Tog ju så lång tid innan han började gå ändå för vi såg att han hade bra balans långt innan han började bara det att han skulle våga släppa taget liksom. Vilket han gjorde till slut 😊

När vi var på Mallis så kom han in i en riktigt dålig mat period, alltså han ville helst inte äta mat alls utan mest ersättning. Det fortsatte ett tag när vi kom hem men då var han dessutom förkyld också. Sen släppte det och nu äter han normalt igen, aldrig nå mängder direkt men går ingen nöd på honom om man säger så ;) 


Han vill ju helst äta det vid äter han är inte super imponerad av burkmat längre vilket jag kan förstå haha. Så han får äta det vi äter ibland och burkmat ibland beroende på hur dagen ser ut. Han är verkligen världens gladaste kille, så otroligt charmig. ( eh det tycker väl alla om sina barn ) han är så rolig att vara med men ibland går han en ju på nerverna när han ska på precis allt precis hela tiden och alltid sånt som han inte får göra. Finns det något i ett rum han inte får röra så är det självklart precis dit han ska. 😂 men det är väl så det är i den här åldern. Han börjar även bli väldigt mysig och kramgo, även om det sällan varar länge men ändå så himla gulligt. Säger vi "mys" till honom så lägger han huvudet mot första mjuka saken han hittar. 


Han har även börjat somna av sig själv också ( halleluljah) inte alla kvällar men ibland. Så himla skönt både för oss och för honom. Han somnar oftast mellan 19-20 och sover tills vi går och lägger oss då vaknar han oftast till en stund. Men somnar om och sover till fyra halv fem då brukar han vakna till och vilja ha lite uppmärksamhet men somnar ändå om. Dock så vaknar han väldigt tidigt ibland och är trött typ en timme senare lite jobbigt, ser ju hellre att han somnar om istället så får en annan också sova lite längre, hehe. Blev väldigt långt här nu men som sagt skriver väl mest detta för min egen skull, så om ett år när jag kollar tillbaka så minns man lite hur det var för man glömmer ju. FÖR MYCKET ATT UPPDATERA

(null)

(null)
Heeeej! Har ju hänt så himla mycket sen sist så svårt att hinna med här. Har varit på två (!) fantastiskt fina bröllop helgerna efter varann. Så himla roligt har det varit. Bilderna ovan är från Emmelie och Martins bröllop, som var för två helger sedan. Helt magiskt fint 💕 ska knåpa ihop lite collage med bilder dels från bröllopen och även från dagarna som varit senaste tiden.  Ha det bäst! Kram kram 


PAAAASTA

(null)
Igår åt vi fylld pasta ( fylld med fyra olika ostar) och tomatsås. Parmesan och bröd till. Ibland är det enkla sååå gott.  Ingen snygg uppläggning direkt hehe men ändå. Verkar som det blir en fin kväll här ändå trots regn och rusk på dagen. Man borde ju grilla känner jag, men vi är lata och har köpt hem lite plockmat. Salami, ostar och bröd. Blir bra så. 


PROMENAD, GOD FRUKOST OCH FISK MED SMÖGENSÅS TILL LUNCH

(null)Idag blev det en promenad i värmen imorse, 30 grader stod temperaturen på redan halv nio på morgonen. Puh! Men jag gillar ju värmen så jag klagar inte. 
(null)Väl hemma blev det grekisk yoghurt med bär och müsli till frukost. 

(null)
Sen hade jag och Carro värsta lyxlunchen på Bombance. Jag åt fisk med smögensås och färskpotatis. Så gott! 
Behöver typ inte äta någon middag ikväll haha. Man blir inte så hungrig när det är varmt ju. Men blir nog typ ciabatta mackor, inte så mastigt. 

Kram kram