DAGARNA

(null)

(null)

Jag satt och kollade igenom bloggen nyss från samma tid förra året. Blir så ledsen över att jag inte uppdaterar den mer nu för det är så himla kul att läsa nu vad vi gjorde då med Jakob och hur han var just då. Typ det här med att jag var uppe mitt i natten med en pigg Jakob har jag nästan glömt bort. 


Så tänker att jag ska skriva lite mera här, men det säger jag ju jämt haha. För ca två veckor sedan började han gå själv. Och nu går han nästan bara kryper sällan. Men det går fort framåt så ibland springer han ju mer än går och det är många gånger under dagen man får andan i halsen. Så jobbigt när han ramlar och slår sig för det gör han ju ibland är svårt att undvika tyvärr. Men som tur är så är han ganska försiktig av sig man märker att han inte "vill" ramla så han har ganska bra koll ändå. Tog ju så lång tid innan han började gå ändå för vi såg att han hade bra balans långt innan han började bara det att han skulle våga släppa taget liksom. Vilket han gjorde till slut 😊

När vi var på Mallis så kom han in i en riktigt dålig mat period, alltså han ville helst inte äta mat alls utan mest ersättning. Det fortsatte ett tag när vi kom hem men då var han dessutom förkyld också. Sen släppte det och nu äter han normalt igen, aldrig nå mängder direkt men går ingen nöd på honom om man säger så ;) 


Han vill ju helst äta det vid äter han är inte super imponerad av burkmat längre vilket jag kan förstå haha. Så han får äta det vi äter ibland och burkmat ibland beroende på hur dagen ser ut. Han är verkligen världens gladaste kille, så otroligt charmig. ( eh det tycker väl alla om sina barn ) han är så rolig att vara med men ibland går han en ju på nerverna när han ska på precis allt precis hela tiden och alltid sånt som han inte får göra. Finns det något i ett rum han inte får röra så är det självklart precis dit han ska. 😂 men det är väl så det är i den här åldern. Han börjar även bli väldigt mysig och kramgo, även om det sällan varar länge men ändå så himla gulligt. Säger vi "mys" till honom så lägger han huvudet mot första mjuka saken han hittar. 


Han har även börjat somna av sig själv också ( halleluljah) inte alla kvällar men ibland. Så himla skönt både för oss och för honom. Han somnar oftast mellan 19-20 och sover tills vi går och lägger oss då vaknar han oftast till en stund. Men somnar om och sover till fyra halv fem då brukar han vakna till och vilja ha lite uppmärksamhet men somnar ändå om. Dock så vaknar han väldigt tidigt ibland och är trött typ en timme senare lite jobbigt, ser ju hellre att han somnar om istället så får en annan också sova lite längre, hehe. Blev väldigt långt här nu men som sagt skriver väl mest detta för min egen skull, så om ett år när jag kollar tillbaka så minns man lite hur det var för man glömmer ju. 
Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?