PROMENAD, KAFFE OCH MERA FILM
Startade denna annandagen med en lång promenad, så skönt efter allt ätande. Sen blev det en kaffe framför en film och nu snurrar Harry Potter 5 i bakgrunden medans vi försöker få någon slags ordning här hemma med alla julklappar Jakob fått och städa lite. Han har ju fått så mycket roliga leksaker men vi har ju inte så mycket plats så ska försöka göra lite plats 🙈. 
(null)

(null)

JULAFTON

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Hej! 


Hade en mysig julafton igår, men idag är vi trötta haha. For runt på fyra olika stopp, och avslutade hemma hos min bror. Jakob körde fullt ös medvetslös hela dagen och är fortfarande trött idag. Han var inte blyg för tomten, han ville helst ha alla julklappar för sig själv haha.  Han hade så roligt 😍


Jag har kollar julfilm nu på morgonen och ätit massa choklad. Oooops men det är ju jul så äta bör man.. 


God Jul! 
PEPPARKAKSMYS OCH SNÖIG PROMENAD


(null)

Bild från i söndags när vi hade lite adventsmys här hemma. Nyss kommit en från en kall och snöig promenad med Jakob. Sugen på en varm kaffe så det får det bli nu.  :) 

ÄLSKLINGEN 1,5 ÅR
(null)

(null)

(null)
Jag vet inte hur det här gick till, men helt plötsligt är min bebis 1,5år!! Hur sjukt. Vår finaste Jakob. 

MIDDAG MED TJEJERNA(null)

(null)

I fredags så var jag ute och åt med Madde och Virre på Bombance. Det var så roligt att få "komma ut" lite då det känns som det var ett tag sedan jag gjorde något. Tyvärr har jag inte så mycket bilder förutom på maten, haha. Vi sågs hemma hos mig för lite bubbel först. 


Jag åt pilgrimsmusslor till förrätt, med stuvad spenat/grönkål. Väldigt gott. Huvudrätten blev entrecote, röstibakelse, rödvinsås med tryffel och grönsaker. Sen delade vi på två efterrätter. Gick vidare till queens för en drink där också,  dock var vi mätta och trötta så vi borde egentligen gått hem bara 🙈 men en väldigt mysig kväll! 

LIGHT IT UP

 I samarbete med Phillips
 
 
Hej!
 
Äntligen  lite sol idag :) 
 
Häromdagen gjorde jag carbonara hemma med butaccini och guancile. Såå gott blev det! Vi testade våra nya lampor från Philips för att få rätta mysiga ljuset vid middagen. Det är tre stycken lampor som man styr med en app från telefonen, så man behöver inte resa sig för att justera ljuset, väldigt smidigt! Det finns typ hur många olika färgkombinationer som helst så det  är riktigt kul. Jakob älskade det han säger oooooj varje gång, man ändrar ljuset i olika färger haha. 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Testade lite olka färger :) 
 
 
Har två lampor i köket och en i vardagsrummet. Men ska nog flytta in en till sovrummet man kan ställa in dem så man får behagligt ljus stegvis när man ska somna samt vakna. Går även att styra när man inte är hemma,  så vill man så kan det vara upptänt när man kommer hem :) 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
 HÄR kan ni läsa mer om smart belysning :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GLOOMY


(null)

(null)
Hola! 


Herregud vilket trist väder idag. Grått och trist vilket första advent väder 😂 


Jag och Jakob gick upp tidigt och lät V sova vidare jag fick sova ut  igår så tänkte han kan få göra det idag. 


Avlutar med  en bild på gårdagens middag istället för att pigga upp inlägget lite. Blev bjuden på pasta med spansk chorizo, bläckfisk, musslor och bröd och sallad till det. En saffranskaka efter det 😋 
(null)