GLAD PÅSK

(null)

(null)

(null)

(null)


God morgon!!


Och glad påsk! Är det ens någon som läser här inne längre? Är ju så dålig på att uppdatera och det är väl lika med bloggdöden 🙈 men jag håller kvar vid den, vill fortfarande blogga mer regelbundet men glömmer liksom bort det. 


Oj, precis när jag sitter och skriver det här så flyger en fågel in i fönstret. Men inte så hårt så den flög iväg. Puh. 


Igår var vi hem till mina föräldrar för lite påskmiddag. Så gott, efterrätten var en av mina favoriter, citronmarängpaj. Solen skiner, jag ska göra mig klar för jobb! 
Kram SUNDAYS

(null)Åh helgerna bara susar förbi. Haft en toppen helg! Minus förkylning åkt på en rejäl sväng. Jakob och V också så det är härligt här hemma idag, haha. 


Mamma och jag var i Stockholm igår var mysigt att göra något bara vi två. Åt god mat, shoppade lite och var hemma i bra tid ändå. 


Blev lite plock till tidig middag sen somna jag tidigt. Idag är det inte många knop som blir gjorda, Jakob och jag tog en promenad imorse sen har vi mest hängt här hemma. 


Skön söndag :) 

BADPOJKE


(null)

Igår badade vi! Eller Jakob då. Såå gosig han är i sin söta handduk. Han gillar att bada men när jag hällde lite vatten över han huvud för att skölja bort schampot så gör han sån sjukt söt min och spottar och fräser som om jag försökt dränka honom eller något. Men han återhämtar sig snabbt 🙈 jag skrattar mest åt honom, för han är så himla gullig.  Just nu sover han i vagnen men tycker det rör sig lite där nu så gissar på att han vaknar snart. Då är det typ lunchdags :) 

HAPPY FRIDAY

(null)


Hej! 
Fredag idag! När man är mammaledig så kan ju varje dag vara fredag dock. Men så är det ju inte, blir en helt annan sak när "alla" andra är lediga också. Blev en promenad för oss imorse och äntligen börjar den här iskylan släppa. Så trött på att bylta på mig hur mycket kläder som helst och ändå frysa.  Imorse kände jag nästan att jag klätt mig för varmt. Hade i för sig dubbla byxor, hehe. Ikväll blir det middag hemma, ska göra en lasagne! 


Kram